Spännande möjlighet som IT-supporttekniker hos ledande global teknologikoncern


Vi hjälper nu vår kund att hitta en IT-supporttekniker som vill göra skillnad! Kunden är en framstående global leverantör av teknologi och tjänster, känd för sin kontinuerliga innovation och robusthet.

Om rollen

Vi söker nu en IT-supporttekniker för daglig drift och support av medarbetarna på deras kontor i Lund, där alla är engagerade i mjukvaruutveckling. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera förvaltning och installation av datorer, med fokus på Linux och Mac-miljöer. En betydande del av rollen innebär hantering av dokumentation och processer. Du kommer att arbeta i en spännande miljö med möjlighet till flexibelt arbete, inklusive hemarbete.

Om dig

Vi söker en IT-tekniker som är noggrann, skicklig på att följa processer och hantera dokumentation, och har utmärkta kunskaper i engelska då vårt kontor har en internationell prägel. Vi värdesätter bred teknisk kompetens och förväntar oss att du är noggrann och har förståelse för processer, inklusive ISO-standarder. Vidare bör du vara skicklig på att samarbeta.

Krav:

  • Erfarenhet av support för mobiltelefoni samt Mac- och Windows-miljöer.

Meriterande:

  • Erfarenhet av att arbeta med Ubuntu.

Det här är en utmärkt möjlighet för dig som brinner för teknik och trivs i en dynamisk och internationell arbetsmiljö. Välkommen att vara en del av drivet och härligt team!


PASSAR VI DIG?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa? Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Sharmin Atroushi (sharmin. atroushi@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.