Är du sugen på att fortsätta din karriär eller att bredda dig mer till IT? Tveka inte på att söka in!

Just nu hjälper vi vår kund att hitta en driven och engagerad 1st line supporttekniker. Har du erfarenhet av teknisk support och en passion för IT? Då kanske det är du som blir nästa värdefulla tillskott som konsult till vårat team!

DIN VARDAG:

Som 1st line IT-support kommer du att spela en central roll i att erbjuda teknisk service och problemlösning för dina kollegor. Du kommer att leverera support via mejl och telefon, hantera varierande arbetsuppgifter och ha stora möjligheter att utveckla dina tekniska kunskaper.

DINA HUVUDUPPGIFTER:

– Agera teknisk support för internt anställda

– Bidra med bred teknisk kunskap

– Identifiera och lösa mjuk- och hårdvaruproblem

– Eskalera ärenden till 2nd/3rd line vid behov

– Hantera konton och behörigheter

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är kommunikativ och pedagogisk, och som drivs av att ge förstklassig service och lösa tekniska utmaningar. Du har en bakgrund inom IT och det är ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med Active Directory och Office 365. En teknisk akademisk utbildning med relevant inriktning är också meriterande. För denna tjänst är flytande svenska ett krav.

PASSAR VI DIG?

(För detta uppdrag söker vi efter konsulter som vill ta anställning hos oss på Wise IT)

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa? Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Theodor Jagler (theodor.jagler@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.