Har erfarenhet av 1st line-support eller kundtjänst och brinner för att leverera exceptionell service? Sök till oss på Wise -IT och fortsätt din karriärsresa med oss!

Rollen

Hos vår kund, som är en marknadsledande leverantör inom kommunikationsytor, kommer du att vara en nyckelspelare i deras team och hantera en mängd varierande arbetsuppgifter.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Att tillhandahålla teknisk support via telefon och e-post till företagets kunder i Norge alt. Danmark
  • Du kommer att utföra felsökning för både hårdvara och mjukvara. Problemen löses i högsta möjliga utsträckning vid första kontakten, annars finns möjligheten att eskalera mer komplexa ärenden till 2nd/3nd line-support.

Om dig

Om du är flytande i det norska eller danska språket samt är teknikintresserad, har erfarenhet från 1st line-support eller andra serviceorienterade yrken som kundtjänst och vill ta nästa steg i din karriär, är detta din perfekta möjlighet.

Vi ser gärna att du har:

  • Erfarenhet av service
  • Kommunikativt och har hög servicekänsla.
  • Jobbat med ärendehanteringssystem.
  • Erfarenhet av ServiceNow är meriterande.

Viktigast av allt värderar vi din passion för att ge enastående kundservice och din vilja att utvecklas. Hos oss fokuserar vi mindre på de system och verktyg du har arbetat med tidigare och mer på ditt personliga driv och engagemang.

Vi erbjuder

När du börjar hos oss som konsult på Wise IT blir du en del av vår gemenskap. Du får kollegor runt om i Sverige på alla regionala Wise IT kontor och även med våra andra konsulter som sitter ute på uppdrag hos våra kunder.

Du har en dedikerad konsultchef som stötta dig och din utveckling. Vi hjälper dig hitta nya vägar genom att prova på nya roller och nya branscher, för oss är det viktigt att du trivs på din arbetsplats. Vi ser till att du hamnar på ett bra bolag under ditt uppdrag och att uppdragen ligger i linje med hur du vill utvecklas framöver.

Oavsett vad det blir, står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa, nästa och nästa steg. Gå med i vårt team och ta del av en spännande och utvecklande arbetsmiljö!

Grip chansen och ansök idag för att ta din karriär inom IT-support till nästa nivå!

Hoppas vi ses snart!

Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Marina Malesevic på marina.malesevic@wiseit.se Vi hanterar inte ansökningar via e-post för att säkerställa din personliga integritet. Läs mer om vår hantering av personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.