Har du en passion för IT-säkerhet men också för kampen mot klimatförändringar? Är du nyckelspelaren som vill vara en del i att bygga upp Rexels förmåga inom IT-säkerhet? Sök då till rollen som Service Manager IT Security till Rexel!

Din Vardag

Som Service Manager inom IT Security hos Rexel kommer du tillhöra IT avdelningen och teamet Infrastructure & Operations. På koncernnivå finns det även en Group IT organisation med ett säkerhetsteam som kommer vara en viktig samarbetspartner för dig.

Just nu bygger Rexel IT i Sverige en ny tjänsteorganisation för att bättre möta verksamhetens behov och denna roll är ett av stegen till detta. Som Service Manager IT Security kommer du att ha en nyckelroll i att stärka Rexels förmåga inom IT säkerhetsområdet. Du kommer dels jobba operativt med incidenthantering och hjälpa Rexel med effektivisering samt automatisering av identitets och behörighetshantering.

I din roll kommer du även ha strategisk inverkan genom din expertis och input hjälpa organisationen att utveckla säkerhetstjänster och ett säkerhetstänk. Du kommer bland annat att hjälpa både IT-teamet och verksamheten genom utbildningar, workshops och feedback inom området. Samt att du även kommer få skapa en roadmap för hur Rexel ska bli mer compliant och bli skarpare inom IT-säkerhet för att sedan genomföra åtgärder tillsammans med berörda intressenter.

I din roll kommer du ha kontaktytor både inom Rexel Sverige, på koncernnivå samt externt mot leverantörer.

Vem är du

För att lyckas i rollen som Service Manager IT Security tror vi att du har:

  • Några års erfarenhet som IT-säkerhetsspecialist, gärna med fokus på Service Management
  • Utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Stor erfarenhet av att jobba med Microsoft miljö samt kunskaper inom Azure-plattformen
  • Erfarenhet av ITIL ramverket
  • Flytande Engelska, båda tal och skrift

Meriterande om du har erfarenhet av ServiceNow samt erfarenhet i samma bransch.

Som person är du prestigelös och framåtlutad. Du har lätt för att anpassa dig till olika kontexter och agerar samt kommunicerar på ett sätt som inger förtroende och inspiration.

Kontakt:

I denna rekrytering samarbetar Rexel med Wise IT.

För att söka tjänsten ansöker du enkelt via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustaf Linder på gustaf.linder@wiseit.se

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter

Vi arbetar med löpande urval av kandidater och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Passar vi dig?

Rexel är en av världens största energiteknikleverantörer med verksamhet i mer än 20 länder. Vi tror på att bidra med vår positiva energi i allt vi gör och varje dag guidar vi våra kunder genom utmaningarna i deras arbete för att göra installationer, infrastrukturer och fastigheter mer bekväma, säkra och energieffektiva. Vi kopplar samman och distribuerar morgondagens hållbara elektriska värld. Idag. Läs mer om Rexel på rexel.se och hur det är att jobba hos oss.