Kom och joina det härliga utvecklingsteamet hos Origo där du får sitta i kanonfina lokaler vid Kaserntorget, ett stenkast från domkyrkan. Vill du vara med och skapa framtidens lösning för datastödda beslut? Origo Group jobbar med webbaserade analyser och kundinsikter och nu söker vi dig systemutvecklare inom .NET som vill ingå i vår supersquad.

Din vardag som utvecklare hos Origo

I rollen som systemutvecklare kommer du ställas inför många olika utmaningar med både långa och korta kundprojekt. Vi bygger kundanpassade lösningar på befintlig plattform men även nya lösningar som tar oss in i framtiden.

Vi har ett stort antal uppdragsgivare mestadels inom offentlig sektor där våra lösningar hjälper organisationer att få en större insikt i hur allmänheten uppfattar deras arbete och hur dom kan göra det bättre.

Vi skapar lösningar och integrationer för att förflytta data på ett effektivt sätt och bygger beräkningar som vi sedan presenterar med hjälp av grafikmotorer.

Du blir en del av vårt växande utvecklingsteam på fem personer och jobbar i projekt tillsammans med ekonomer, statistiker och systemkonsulter där ni alla bidrar med er specifika kunskap för att skapa den bästa lösningen för kunden. Som utvecklare har du stora möjligheter att själv påverka både dina egna projekt men också större teknikbeslut för framtiden.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du gilla en föränderlig vardag. Våra projekt löper från några veckor till ett antal månader och sedan går vi vidare till nya utmaningar.

Du har relevant utbildning och ett par års erfarenhet av webbutveckling på .NET-plattform samt väl insatt i hur en SQL- databas fungerar. 

Du gillar problemlösning och att följa med i teknikutvecklingen för att se vad som kan appliceras på de lösningar ni jobbar med.

Som person är du enkel och öppen för samarbete med andra. Vi är ett team som kommer växa och du blir en viktig del av det.


Delar av teamet på Origo i Göteborg.

Origo Group bildades i augusti 2017 och består av de fem tidigare undersökningsbolagen CMA Research, Markör Marknad & Kommunikation, Scandinfo Marketing Research, Investigo och MIND Research.

Tillsammans är vi ett av Sveriges ledande marknadsanalysföretag med cirka 110 medarbetare i Göteborg, Linköping och Stockholm.

Vi arbetar idag i ett modernt kontor i centrala Göteborg på ett företag med moderna värderingar och en platt organisationsstruktur. I denna ohierarkiska miljö får man som medarbetare stor frihet att skapa sin egen roll/position.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Eget ansvar
  • Flextid

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV