Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta framgångs- och tillväxtresa! Trivs du i ett föränderligt bolag med stark tillväxt och högt i tak? Drivs du av att coacha och leda andra i deras vardag? Är du självgående person med ett starkt leveransdriv och har erfarenhet som Product Owner, IT-projcet manager eller dylikt? Då kan rollen om Product Manager till Nordax Bank vara något för dig!

DIN VARDAG

Som Product Manager ansvarar du för att leda och koordinera det spännande utvecklingsarbetet som sker med bolagets beslutsmotor, i ett nära samarbete med Data Scientists och Analytiker. I rollen ingår även ett personalansvar för fem personer i ett team bestående av utvecklare, kravställare och testare vars uppgift är att utveckla och förvalta Nordax kreditbeslutsmotorn. Rollen som Product Manager ger dig möjlighet att arbeta såväl operativt som strategiskt och du förväntas aktivt driva projekt parallellt med att leda och stötta medarbetarna framåt. Vidare kommer du vara behjälplig vid prioritering av back-log och se över det eventuella resursbehovet som kan behövas i teamet. Därtill kommer du se över och sätta ramverk och processer, göra styrdokument och ansvara för dokumenthanteringen vid projekt.

VEM ÄR DU

För att lyckas i rollen ser vi att du har du tidigare arbetat som Product Owner, Projektledare, IT-Team Lead eller dylikt. i minimum 3 år. Du besitter god IT-förståelse och kompletterar detta med goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.

Det är meriterande om du erhåller en relevant högskoleutbildning företrädesvis inom IT eller Ekonomi.

Som yrkesperson är det mycket fördelaktigt om du har förmåga att arbeta strukturerat, har lätt för att organisera och prioritera bland flertalet uppgifter och håller uppsatta deadlines. Att du är driven är också en efterfrågad egenskap vi gärna ser hos dig. Vi söker dig som, precis som vi, har en öppen, ambitiös och ödmjuk inställning gentemot dina kollegor och vi tror att du känner igen dig själv i våra tre värdeord – kundfokuserad, ansvarstagande, sund och enkel.

Nordax är en nordisk specialistbank som erbjuder konkurrenskraftig in- och utlåning till cirka 160.000 privatkunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Vi har cirka 200 anställda och genom vår centraliserade affärsmodell bedrivs hela verksamheten från vårt kontor i Stockholm. Nordax grundades år 2003 och sedan dess har vi växt och format en organisation baserad på stort kunnande och engagemang. Vi hjälper människor att göra genomtänkta val för ett liv de har råd med. Vi har specialiserat oss på ett fåtal produkter som bolån, privatutlåning utan säkerhet samt sparkonton. Vi arbetar ständigt med att förbättra kundresan med fokus på hållbarhet; ansvarsfullt företagande är centralt för oss. Vi är övertygade om att det genererar en långsiktig affärsnytta för oss samtidigt som det levererar värde till våra kunder och övriga intressenter.

 

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Centralt läge
  • Eget ansvar
  • Fast lön

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV