Vi söker en ERP-specialist som både är operativ och kan leda projekt. Du kommer att ha en viktig roll hos vår kund och bidra till att optimera deras affärssystem för att stödja verksamhetens behov.

Ansvarsområden:

Som affärssystemsspecialist ansvarar du för att säkerställa att vår kunds affärssystem fungerar optimalt och stödjer deras affärsprocesser. Du samlar in och analyserar krav från olika avdelningar, implementerar och konfigurerar affärssystem (Dynamics NAV och Dynamics BC) samt anpassar systemfunktioner efter specifika behov.

En viktig del av rollen är att samarbeta med olika avdelningar för att förstå och analysera deras behov samt anpassa ERP-lösningar därefter. Du kommer också att utföra systemkonfiguration, felsökning och problemlösning, samt utbilda och supporta användare i ERP-systemen.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av att arbeta med ERP-system, gärna Dynamics NAV och Dynamics Business Central.
  • Förmåga att både arbeta operativt med systemkonfiguration och tekniska detaljer samt att projektleda större initiativ.
  • Stark problemlösningsförmåga och teknisk förståelse.
  • Utmärkta kommunikations- och samarbetsfärdigheter.
  • Erfarenhet av att arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö.
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är självgående, noggrann och har ett starkt driv. Du är flexibel och anpassningsbar med förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt. Din analytiska förmåga och ditt strukturerade arbetssätt gör att du kan leverera hög kvalitet i dina projekt.

Om Wise IT

För detta uppdrag söker vi efter konsulter som vill ta anställning hos oss på Wise IT

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa? Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Ansök nu

Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Johan Karlsson på johan.karlsson@wiseit.se. Vi hanterar inte ansökningar via e-post för att säkerställa din personliga integritet. Läs mer om vår hantering av personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.