Ta chansen under sommaren att ta nästa steg i din IT-karriär och bli en del av gemenskapen hos Wise IT!

ÄR DU REDO FÖR NÄSTA STEG I DIN IT-KARRIÄR?

Vi söker engagerade och kunniga IT-supporttekniker med 1–2 års erfarenhet inom 1st line-support eller helpdesk. Bli en del av vårt dynamiska team där samarbete, gemenskap och personlig utveckling står i fokus!

OM ROLLEN

Personer som trivs i denna konsultroll, gillar att ha ansvar för installation, support och felsökning av lokal IT-utrustning. Du kommer även att samarbeta nära med den lokala IT-driften för att säkerställa hög tillgänglighet och snabbt åtgärda eventuella problem för användarna.

Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att testa många olika områden inom IT eller att hitta din spetskompetens och arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb som ger dig goda förmåner, trygghet, ett stort nätverk samt utvecklingsmöjligheter. Här får du vara en del av en stark gemenskap som värdesätter ditt välmående och karriärsutveckling.

OM DIG

Krav:

  • Minst 1 års erfarenhet av IT-support via telefon, chatt och e-post.
  • Teknisk kompetens inom Active Directory.
  • Kunskap och erfarenhet av Microsoft 365 och Microsoft Office i Windows.
  • Färdighet i användning av ServiceNow eller liknande ärendehanteringssystem.
  • Flytande svenska i tal och skrift.

VI SER GÄRNA ATT DU ÄR

Skicklig på att samarbeta och bygga goda relationer, beslutsam och målinriktad även i utmanande situationer, samt engagerad i att arbeta för teamets framgång och gemensamma mål. Det är även meriterande om du kan flytande engelska i tal och skrift!

Vi värdesätter en arbetsmiljö där varje medarbetare blir uppskattad. Om du är en person som gillar gemenskapen, det sociala samt älskar att lösa problem och bidra till teamets framgång, vill vi höra från dig! Ansök nu och bli en del av vårt inspirerande team.

VI ERBJUDER

När du börjar hos oss som konsult på Wise IT blir du en del av vår gemenskap. Du får kollegor runt om i Sverige på alla regionala Wise IT kontor och även med våra andra konsulter som sitter ute på uppdrag hos våra kunder.

Du har en dedikerad konsultchef som stötta dig och din utveckling. Vi hjälper dig hitta nya vägar genom att prova på nya roller och nya branscher, för oss är det viktigt att du trivs på din arbetsplats. Vi ser till att du hamnar på ett bra bolag under ditt uppdrag och att uppdragen ligger i linje med hur du vill utvecklas framöver.

Oavsett vad det blir, står vi bakom dig hela vägen. Gå med i vårt team och ta del av en spännande och utvecklande arbetsmiljö!

Då många är på ledighet under sommaren så kan svarstiden dröja på ansökan. Vi kommer successivt att gå igenom ansökningarna när ansvarig rekryterare är tillbaka från semestern.

Har du några funderingar eller frågor? Kontakta ansvarig rekryterare på: theodor.jagler@wiseit.se.

Vi på Wise IT önskar dig en härlig sommar! ☀️