Vår kund inom vårdbranschen söker sin nästa stjärna för rollen som IT-support inom Telekom. Du kommer att spela en viktig roll i deras utvecklingsresa och arbeta i en trygg och trivsam arbetsmiljö. Här blir du en del av ett sammansvetsat och härligt team.

Om rollen

  • Delta i utrullningsprojekt, ansvaria för bredbands- och telefonilösningar för tandvårds- och hälsosjukvårdsmottagningar
  • Hantera abonnemang för telefoni och bredband, inklusive uppstarter, överlåtelser och avslut
  • Felsöka och utreda felaktiga fakturor i samarbete med operatörer

Om dig:

Du tycker om att bemöta människor och hjälpa dem i deras vardag. Du har en positiv inställning, är lätt att bygga kundrelationer och trivs med det. Kanske har du arbetat som säljare inom Telecom, support på en mobiloperatör, med telekommunikation eller administration. Om du gillar att ta stort eget ansvar och att jobba med telefoni och bredband, är denna roll för dig!

Krav:

  • Teknisk erfarenhet från Telekom-branschen
  • Erfarenhet av administration och fakturahantering
  • God kännedom om bredbands- och telefonilösningar
  • Flytande svenska i tal och skrift

PASSAR VI DIG?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa? Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Marina Malesevic (marina.malesevic@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.