Vi söker en IT-tekniker till en av våra kunder inom förnybar energi som befinner sig i en expansiv fas. I denna roliga och varierande roll får du arbeta nära en dynamisk IT enhet och ta hand om både första- och andra linjens support samt onsite-support. Detta är en fantastisk möjlighet att komma in på ett framgångsrikt bolag, vilket innebär spännande utmaningar och personlig utveckling.

Din vardag:

I denna roll kommer du att ha en spännande vardag där du får möjlighet att förkovra dig i informationsteknik. Du kommer bland annat att: 

  • Ge första- och andra linjens support, både on-site och via ärendehanteringssystem 
  • Installera och hantera hårdvara och mjukvara
  • Supportera switchar, skrivare och konferensrum

Vi söker dig som

  • Har minst 2 års erfarenhet av arbete som IT tekniker i liknande roller
  • Har arbetat med både hård- och mjukvara
  • Har teknisk kompetens inom Active Directory
  • Har kunskap och erfarenhet av Microsoft 365 och Microsoft Office i Windows
  • Talar och skriver flytande i svenska och engelska


VI ERBJUDER

När du börjar hos oss som konsult på Wise IT blir du en del av vår gemenskap. Du får kollegor runt om i Sverige på alla regionala Wise IT kontor och även med våra andra konsulter som sitter ute på uppdrag hos våra kunder. Du har en dedikerad konsultchef som stötta dig och din utveckling. Vi hjälper dig hitta nya vägar genom att prova på nya roller och nya branscher, för oss är det viktigt att du trivs på din arbetsplats. Vi ser till att du hamnar på ett bra bolag under ditt uppdrag och att uppdragen ligger i linje med hur du vill utvecklas framöver. Oavsett vad det blir, står vi bakom dig hela vägen. Gå med i vårt team och ta del av en spännande och utvecklande arbetsmiljö! Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa? Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.


ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Marina Malesevic (marina.malesevic@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.