Bli en del av en framgångsrik IT-partner som är erkänd för att leverera overkligt bra kundupplevelser till företag och organisationer på den nordiska marknaden under devisen ”Make IT simple”. Candidator DGC stärker nu upp sitt team i Alingsås, sök tjänsten som IT-tekniker redan idag! 

DIN VARDAG

Som IT-tekniker inom området IT-drift och outsourcing jobbar du både strategiskt och operationellt med leverans v IT-drifttjänster som omfattar såväl hantering av den tekniska infrastrukturen som drift och förvaltning av affärssystem, mailsystem, integrationsplattformar, molntjänster, nätverkstjänster med mera. Du arbetar i en kommunikativ roll med ansvar för att planera, initiera och driva projekt för leverans av effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i centrala Alingsås, med toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift. En viss del av arbetet går även att utföra på kontoret i Göteborg. Du verkar i ett av IT-avdelningens fyra team, dina kollegor är 14 drivna och skickliga personer med varierad kunskapsnivå och inriktning på olika specialistområden.

Candidator DGC har en gedigen driftskultur, utöver det finns en stark gemenskap med laganda och ett mål om att alltid ligga i framkant inom de kompetensområden där bolaget verkar. Här har du möjlighet till utbildning och certifieringar för att upprätthålla och utveckla din kompetens.

VEM ÄR DU?

Candidator ser gärna att du arbetat något år med leverans av IT-drifttjänster, så som övervakning, drift och underhåll av Microsoft- och Linuxplattformar, servrar, klienter och andra nätverksenheter. Har erfarenhet av att drifta affärssystem som MS Dynamics AX, MS Dynamics Nav, Pyramid, Visma Business, GARP, iScala och Jeeves. Arbetat med Citrix för att leverera applikationer till tunna klienter, PC, surfplattor och telefoner. Det är meriterande om du har en högre utbildning inom IT, arbetat aktivt med virtualiseringsmiljöer så som VMware, Xen och Hyper-V.

De lägger även stor vikt vid personliga egenskaper. Du skall med engagemang, uppriktighet och en utpräglad känsla för service leverera effektiva IT-lösningar och bygga långsiktiga kundrelationer. Du är ansvarstagande och trivs att arbeta självständigt men är samtidigt en lagspelare som drivs av kollegialt samarbete. Användarna kommer att prata både svenska och engelska, därför behöver du vara kommunikativ och kunna uttrycka dig obehindrat.

ANSÖKAN

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Om Candidator DGC

Candidator DGC är ett framgångsrikt IT-företag som levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden under devisen ”Make IT simple”. Vår strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar. Candidator har idag åtta kontor i Sverige och Norge med ca. 900 anställda i koncernen.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV