Bli en del av en framgångsrik IT-partner som är erkänd för att leverera overkligt bra kundupplevelser till företag och organisationer på den nordiska marknaden. Iver stärker nu upp sitt team i Alingsås, sök tjänsten som IT-tekniker redan idag! 

DIN VARDAG

Som IT-tekniker inom området IT-drift och outsourcing jobbar du både strategiskt och operationellt med leverans v IT-drifttjänster som omfattar såväl hantering av den tekniska infrastrukturen som drift och förvaltning av affärssystem, mailsystem, integrationsplattformar, molntjänster, nätverkstjänster med mera. Du arbetar i en kommunikativ roll med ansvar för att planera, initiera och driva projekt för leverans av effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i centrala Alingsås, med toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift. En viss del av arbetet går även att utföra på kontoret i Göteborg. Du verkar i ett av IT-avdelningens fyra team, dina kollegor är 14 drivna och skickliga personer med varierad kunskapsnivå och inriktning på olika specialistområden.

Iver har en gedigen driftskultur, utöver det finns en stark gemenskap med laganda och ett mål om att alltid ligga i framkant inom de kompetensområden där bolaget verkar. Här har du möjlighet till utbildning och certifieringar för att upprätthålla och utveckla din kompetens.

VEM ÄR DU?

Iver ser gärna att du arbetat något år med leverans av IT-drifttjänster, så som övervakning, drift och underhåll av Microsoft- och Linuxplattformar, servrar, klienter och andra nätverksenheter. Har erfarenhet av att drifta affärssystem som MS Dynamics AX, MS Dynamics Nav, Pyramid, Visma Business, GARP, iScala och Jeeves. Arbetat med Citrix för att leverera applikationer till tunna klienter, PC, surfplattor och telefoner. Det är meriterande om du har en högre utbildning inom IT, arbetat aktivt med virtualiseringsmiljöer så som VMware, Xen och Hyper-V.

De lägger även stor vikt vid personliga egenskaper. Du skall med engagemang, uppriktighet och en utpräglad känsla för service leverera effektiva IT-lösningar och bygga långsiktiga kundrelationer. Du är ansvarstagande och trivs att arbeta självständigt men är samtidigt en lagspelare som drivs av kollegialt samarbete. Användarna kommer att prata både svenska och engelska, därför behöver du vara kommunikativ och kunna uttrycka dig obehindrat.

ANSÖKAN

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

PASSAR VI DIG?

Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har de, med EQT som ägare, vuxit sig starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo och Ismotec. Iver omsätter drygt 1,5 miljarder SEK och har cirka 900 medarbetare.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV