Är du teknisk duktig och vill utvecklas inom nät? Vill du arbeta agilt och i en modern IT-miljö? Då kan du vara rätt person för Marginalen Bank.

Din vardag

Som nätverkstekniker ansvar du för att Marginalens plattform möter ställda krav i fråga om tillgänglighet och säkerhet inom ditt arbete. Du arbetar med aktiv förvaltning och utveckling av Marginalens plattform så att den möter kraven på en stabil, modern och säker plattform som är anpassad efter verksamhetens behov. Du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor både inom teamet och resterande del av Tech-organisationen.

Rollen innebär också att vara intern teknikägare inom fokusområdet. Du kommer agera tredje linjens support gentemot användare och leverantörer. Du kommer även att delta i och driva tekniska projekt. 

Vem är du?

Vi söker både dig som är i starten av din karriär och vill lära dig mer inom nät eller dig som har några års erfarenhet och kan bidra med kompetens inom området. Då vi är en agil organisation är det mycket meriterande om du tidigare arbetat i agila team/organisationer.

Som person är du en prestigelös, alltid redo att kavla upp ärmarna och bekväm att ha många bollar i luften. Utöver detta är det viktigt att du är strukturerad, noggrann och trivs att arbeta i team.

Ansök direkt! Urval sker löpande. I denna process samarbetar Marginalen med Wise IT.

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Petter Berg (petter.berg@wiseit.se) eller Erik Larsson (erik.larsson@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Marginalen Bank Bankaktiebolag (publ) ingår i ESCO Marginalens konsoliderade situation, och står under Finansinspektionens tillsyn. Marginalen Bank erbjuder privatpersoner och företag enkla och tydliga banktjänster inom områdena låna, spara, kort, försäkring och pension. I koncernen ingår även Marginalen Core, som erbjuder företag och myndigheter tjänster inom Juridik, Inkasso, Ekonomiadministration och HR. Marginalen Bank är i sin tur ett moderbolag i koncernen som bildades i samband med att dotterbolagen Sergel Finans AB, Sergel Finans Oy samt Sergel Finans AS förvärvades från Telia Company i juni 2017. Finansbolagen äger och förvärvar kreditportföljer i respektive land. Marginalen Bank-koncernen har cirka 350 medarbetare fördelade på kontor i Stockholm, Borås och Sundsvall. Marginalen Bank ägs av moderbolaget Marginalen AB, är certifierat enligt ISO 9001:2015 och Marginalen Banks konton omfattas av den statliga insättningsgarantin.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV