Vår kund behöver förstärkning till sin Helpdesk av en IT-supporttekniker! Drivs du av att hjälpa användare i IT-knipor, oavsett om det gäller enklare eller mer komplexa problem? Skicka då in din ansökan snabbt och enkelt redan nu!

Din vardag

Hos kunden kommer du arbeta i en skön, avslappnad och kreativ miljö centralt i Stockholm. Du kommer ingå i ett mindre team som supporterar samtliga ärenden från ett par hundra användare både remote, över telefon och mail men även direkt på plats i walk-in centret. Du kommer hjälpa medarbetare i vardagen med bland annat IT-administration, beställningar samt frågor kring IT-system och tjänster. Användarnas plattform är baserad på Windows 10, Office 365 och Exchange.

Vem är du?

Du som passar i den här rollen bör vara en kommunikativ och social person som ser lösningar istället för problem. Du bör även ha tidigare erfarenhet av arbete inom IT-support med kunskaper inom Windows 10, Office 365, Exchange och Active Directory. Det är meriterande om du har kunskaper inom Windows Server, Nätverk, Linux och ITIL.

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Emma Schillerström (emma.schillerstrom@wiseit.se) eller Louice Rolf (louice.rolf@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Känns rollen inte 100% rätt? Sök ändå via vår spontanansökan!

Passar vi dig?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Karriärmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV