Vi söker en duktig Supporttekniker till vår kunds interna IT-support i centrala Stockholm. Är du den som användare kan förlita sig på i IT-knipor, oavsett om det gäller enklare eller mer komplexa problem? Då är det här rätt roll för dig!

Din vardag

Som Supporttekniker hos vår kunds interna IT-support kommer du att vara del av ett glatt team, där det dagliga arbetet innefattar att analysera problem och felsöka incidenter. Ärendehanteringen sker främst över telefon, mail och ärendehanteringssystem, men en del kommer även kunna lösas onsite då många användare sitter i samma byggnad som du. Ärenden som inkommer varierar en hel del och arbetsuppgifterna inkluderar allt från enklare till mer komplexa problem – vilket innebär en riktigt varierande, utmanande och spännande roll! Du kommer hjälpa medarbetare i vardagen med bland annat IT-administration, beställningar, frågor kring IT-system och tjänster. Användarnas plattform är baserad på Windows 10, Office 365, Exchange och Outlook.

Vem är du?

Vi söker dig som tycker det är kul att lösa IT-relaterade problem och hjälpa användare i knipor. Du är en kommunikativ och social person som alltid strävar efter att ge bästa möjliga service. Vi tror att du har arbetat i en IT-supportroll tidigare där du fått erfarenhet av Windows 10, Office 365, Exchange, Outlook och Active Directory. Det är meriterande om du har grundläggande kompetens inom Windows Server, Nätverk, Linux och ITIL.

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Emma Schillerström (emma.schillerstrom@wiseit.se) eller Louice Rolf (louice.rolf@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Karriärmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV