Är du påväg eller har nyligen tagit en examen inom HR eller liknande? Är du nyfiken på eller har du redan ett brinnande intresse för rekrytering och IT? Har du ett stort intresse för människor? Är du social, engagerad och självgående samt vill utmanas och utvecklas? Vi söker nu juniora IT-researchers till Göteborg och vårt satsningsområde Wise IT Inhouse!

DIN VARDAG

Hos oss på Wise IT kommer du som researcher att lära dig search och rekrytering från grunden av de främsta i branschen! Inledningsvis kommer du att få en gedigen introduktion, då du får lära dig alltifrån searchmetodik, intervjuteknik till utbildning i rekryteringsverktyg så som LinkedIn Recruiter. Allt eftersom din erfarenhet byggs upp så kommer nya möjligheter och karriärvägar att öppnas, t e x som IT-rekryterare på plats hos kund eller rekryteringskonsult, för att nämna några.

Framöver kommer du att ha en betydande roll och bidra med din expertis på plats ute hos kund, där dina arbetsuppgifter bl.a. kommer bestå av att hitta och attrahera kandidater inom IT i externa kanaler. Vidare kommer du att stötta kund vid utformande av annons, urval samt referenstagning. Ett naturligt inslag är löpande rekryteringsadministration så som koordinering av intervjuer och återkoppling till kandidater. Självklart kommer du att ha tillgång till löpande coachning under dina uppdrag, allt för att du ska utvecklas! 

Som IT-researcher hos oss får du helt enkelt det bästa av två världar. Du har både tillgång ditt team av kollegor på Wise IT samt den fantastiska möjligheten att samla på dig kunskap och inblick i flera andra IT organisationer.

VEM ÄR DU?

Är du påväg eller har nyligen tagit en examen inom t e x beteendevetenskap, personalvetenskap eller systemvetenskap. Du är intresserad av uppsökande rekrytering och har ett intresse för människor och IT. Vi lägger stort vikt vid personliga egenskaper i denna roll och för att lyckas tror vi att du som person är social, självgående och engagerad! Du är relationsskapande och kommunikativ i såväl tal och skrift samt drivs av att ta ansvar för din uppgift och av att skapa resultat!

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV