Har du erfarenhet av att förvalta affärssystem och söker nya utmaningar? Vill du ha goda möjligheter att påverka och vara med att utforma en relativt ny IT-organisation? Då är det säkerligen dig vi söker när Arriva nu är i behov av en Förvaltningsledare inom ERP!

Din vardag

I rollen som Förvaltningsansvarig tillhör du ett team med sju kollegor som arbetar både inom drift, support och förvaltning.

Du ansvarar för förvaltningsobjektet ERP och det är i första hand affärssystemet SAP som du kommer att arbeta med, inklusive modulerna Plant Maintanence (PM) och Material Management (MM). I ditt område ingår även ett par andra mindre system som bl.a. används för fakturering.

Du har en koordinerande roll gentemot verksamheten och diskuterar med dem kring nya behov gällande systemet. Sedan överför du detta i tekniska krav och planerar samt genomför nödvändiga förändringar och utveckling av systemet. Därmed har du även kontaktytor externt mot leverantörer. Du deltar i olika projekt som berör ditt område och ansvarar för den dagliga driften av affärssystemet, samt agerar incident manager vid högkritiska incidenter. Du håller i förvaltningsmöten och föreslår sätt att arbeta där din tekniska bakgrund kommer väl till pass. Arbetet sker till stor del enligt ITIL och SAFe ramverken.

Arriva sitter i fina kontorslokaler på Liljeholmen.

Vem är du?

Vi söker dig som har god kunskap inom affärssystem och i synnerhet SAP, meriterande om du har särskilda kunskaper inom modulerna PM och MM. Vidare har du erfarenhet av ITIL med tillhörande processer som change eller release management, alternativt av det agila ramverket SAFe. Du har en övergripande förståelse kring IT-infrastruktur samt kunskap av behovs- och konsekvensanalyser.

Som person är du driven, självgående, analytisk och strukturerad. Du är även prestigelös, ödmjuk och är bra på prioritering. Till det är du även kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig på såväl svenska som engelska.

Låter detta intressant?

Ansök direkt! Urval sker löpande. I denna process samarbetar Arriva med Wise IT. Vid frågor vänligen kontakta Erik Larsson (erik.larsson@wiseit.se) eller Petter Berg (petter.berg@wiseit.se).

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Passar vi dig?

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka.

Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.

Hoppas att du vill vara med på vår resa.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV