Har du arbetat några år som utvecklare och vill utvecklas i rollen som mentor där du får möjlighet att stötta mer juniora personer i sin utveckling? Då kan detta vara något för dig.

Din vardag

Du kommer arbeta i ett team av utvecklare med varierande uppgifter i syfte att vidareutveckla och optimera våra kunders systemlösningar. Du stöttar och coachar mer juniora utvecklare i allt från problemlösning, förbättring samt vidareutveckling av våra kunders lösningar.

Vi erbjuder ett mångfacetterat jobb där du får jobba med flera kunder, flera olika team och där ingen dag är den andra lik. Utvecklingsteamet jobbar i huvudsak med två områden; att implementera standardsystem samt bygga integrationer.

Arbetsuppgifterna är varierande med allt från systemutveckling, systemarkitektur och olika typer av tekniska frågor.

Teamet har ett gemensamt ansvar för att strukturera upp arbetet så bra och effektivt som möjligt och man jobbar utifrån det agila arbetssättet.

Fiwe erbjuder ett arbetsklimat med högt i tak, frihet under ansvar, drivna men även omtänksamma kollegor. Vi kan vara superseriösa men också ha väldigt roligt tillsammans.

Vem är du?

Som person gillar du att vara inspiratör och drivande mot de andra i teamet. Du trivs i en agil arbetsmiljö och att vara en förebild för andra utvecklare som kommer in i teamet. Du gillar en föränderlig vardag och att ställas inför kluriga problem.

För att trivas hos oss behöver du ha en stabil programmeringsgrund och kunna tolka och skriva kod i allmänhet. Vi utvecklar på javaplattform så det är den tekniken du kommer få jobba med.

Det viktiga som vi ser är att du kan leta svar på problem och hitta olika sätt att ta dig framåt och inte är rädd för att testa.

Vi ser gärna att du har:

  • Ett flertal år av att arbeta som senior systemutvecklare
  • Är bra på att kommunicera med olika intressenter
  • Relevant utbildning
  • Kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

  • Gärna jobbat med scrum och agilt arbetssätt men inget krav
  • Gärna arbetat med PIM (Product Information Management) men inget krav


Fiwe Systems & Consulting
 är ett av Nordens ledande konsultbolag inom tjänster och lösningar för digital handel och marknadsföring. Med marknadsledande standardprodukter brinner vi för att leverera framtidens lösningar inom e-handel, PIM, digital marknadsföring och masterdata till våra kunder. Bland våra kunder finns flera ledande varumärken i Norden.

Det går bra för oss och vi fortsätter att växa. Vill du vara med på vår fantastiska resa och hjälpa oss att utvecklas ännu mer?

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar
  • Flextid

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV