DIN VARDAG

Infrastructure and Security Manager är en ny roll hos Adapteo som just nu genomför en avknoppning ifrån Cramo samt integration med Nordic Modular Group AB som förvärvats under 2018. Detta innebär att en helt ny IT-organisation ska byggas upp och som Infrastructure and Security Manager kommer du ges möjligheten att tillsammans med CIO forma rollen.

Som Infrastructure and Security Manager kommer du vara ansvarig för IT-infrastrukturen samt informationssäkerhetstjänster. Du kommer vara den som sätter den strategiska inriktningen av Adapteos infrastruktur samt kravställer och följer upp mot leverantörer för att säkerhetsställa att det finns en god IT-infrastruktur för all kommunikation. Vidare ansvarar du för Adapteos informationssäkerhet och efterlevnad genom hela organisationen.

Med din seniora erfarenhet förväntas du sätta dig in i affären snabbt och förstå hur organisationen är uppbyggd samt vilka krav som ställs från verksamheten för att bygga upp en stabil plattform.

Vidare kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:

–         Arbeta proaktivt, sätta upp ramverk för IT-infrastruktur och säkerhet

–         Ta ett ägandeskap över infrastrukturmiljön hos Adapteo för att säkerhetsställa användarvänlighet och kostnadseffektiva lösningar

–         Se till att hålla dig uppdaterad kring trender på marknaden

–         Säkerställa att Adapteos informationssäkerhets policys uppdateras och efterlevs genom hela organisationen

Rollen är baserad i centrala Stockholm varifrån du kommer att utgå och resor till kontor och leverantör både inom och utanför Sverige ingår som en del av arbetet.

VEM ÄR DU

För att ta dig an rollen som Infrastructure and Security Manager arbetar du proaktivt samt har ett öga för användarvänlighet till slutanvändaren. Du besitter goda kunskaper av arbete i en internationell affärsmiljö och har en gedigen erfarenhet av IT-infrastruktur samt kunskap inom Microsoftteknologierna. Detta kompletterar du med en högskoleutbildning och goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.

Det är fördelaktigt om du har arbetat i projektform och skapat dig en vana kring att strukturera och planera flera olika uppgifter samtidigt. Som person är du kommunikativ och förtroendeingivande vilket är av vikt då du kommer vara länken mellan IT och verksamhet. Du tycker kompetensutveckling är roligt och breddar gärna dina kunskaper när du får möjlighet.

I denna rekrytering samarbetar Adapteo med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvariga rekryteringskonsult Kristin Mörth, kristin.morth@wiseit.se. Urval sker löpande. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Adapteo är idag en del av Cramo men är under process att sättas på börsen under 2019. Adapteo hyr ut högkvalitativa modullösningar till kontor, förskolor, skolor, boende och events i Finland, Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Med förvärvet av Nordic Modular Group ingår även Flexator som producerar kataloghus och moduler och totalt är det ca 400 medarbetare i den nybildade koncernen.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar
  • Flextid

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV