Är du en prestigelös och kommunikativ person som trivs bra i gränslandet mellan IT och verksamhet? Har du öga för design, kvalitet, innovation samt intresse av affärssystemslösningar och applikationer? Bli en viktig nyckelspelare i ett mindre team på WallVision Sweden AB – en marknadsledande koncern i de nordiska länderna inom tapeter, med starka varumärken så som Cole & Son, Wall & Decò och Boråstapeter.

DIN VARDAG

I rollen som applikationsspecialist hos Wallvision kommer du ansvara för att supportera och utbilda koncernens användare i affärssystemet Jeeves och ett antal stödjande applikationer.

Arbetsuppgifterna varierar en hel del och därför blir din vardag allt annat än tråkig! Du kommer utifrån ”best practice” för verksamheten se över hur affärssystemet fungerar i sig men även kopplingarna gentemot övriga applikationer. Du är en nyckelperson i kommunikationen, svarar direkt på enklare frågor som kommer in via telefon eller mail, samt vidarekopplar mer avancerade ärenden till rätt person inom koncernen. Du fångar upp behov från verksamheten internt och översätter i krav mot utvecklingsteamet. Utöver administreringsarbete ingår även annat arbete som felsökning, rapportering, testning, dokumentering samt hantering av användare och andra operativa uppgifter.

Du sitter tätt bredvid Wallvisions olika avdelningar i en modern och färgsprakande kontorsmiljö, strax utanför Borås. Som Systemadministratör tillhör du IT-avdelningen där du samarbetar med tre andra kunniga och härliga kollegor. På sikt finns goda chanser att arbeta och utvecklas inom varierande IT-miljöer, vara behjälplig med vissa tekniska hands-on problem samt delaktig i projekt för koncernens utveckling.

Wallvision är ledande inom design, tillverkning och distribution av några av tapetindustrins mest ikoniska och starkaste varumärken, så som Cole & Son, Wall & Decò och Boråstapeter.

VEM ÄR DU

Vi söker dig som har några års erfarenhet av systemadministrering eller liknande arbete och har kunskap om antingen affärssystem eller applikationer. Har du erfarenhet av att förvalta Jeeves tidigare är det klart meriterande. Viss kunskap inom programmering och SQL är också något vi värdesätter. I övrigt är du van att arbeta i gränslandet mellan IT och verksamheten samt med support, felsökning och administration.

Som person är du prestigelös och ställer gärna upp på att hjälpa till med högt som lågt. Du är även analytisk, lösningsorienterad och lyhörd till din omgivning för att få en förståelse kring vilka behov som finns. Därtill är du kommunikativ, pedagogisk och värdesätter goda dialoger med andra.

Är du den vi söker?

Ansök CV-löst redan idag! Urval sker löpande. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar
  • Flextid
  • Friskvård

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV