Tycker du att IT-säkerhet är otroligt spännande och vill fördjupa dina kunskaper inom det? Har du även arbetat med IT tidigare och är en serviceinriktad person som vet hur man sätter kunden i fokus? Känner du att detta stämmer in på dig? Ta då chansen och bli vår nästa SOC-operatör!

Din vardag

Som SOC-opertör kommer du ansvara för att hantera och eskalera IT-säkerhetsärenden. Du kommer ta emot ärenden gällande IT-säkerhet och vid behov eskalera vidare till 2nd line inom bolagets IT-säkerhetsfunktion. I rollen ingår även att analysera och åtgärda säkerhetslarm och IT-säkerhetsincidenter så som virussmittade datorer och inkomna spam för att bara nämna några. Du kommer ha kontinuerlig övervakning av dashboards, trendanalyser och avvikelser. I övrigt innebär rollen att du kommer arbeta med att sammanställa och rapportera nyckeltal för att effektivisera IT-säkerhetsarbetet. Du kommer även att arbeta proaktivt för att förbättra arbetet baserat på händelser i teamet samt samverka med övriga IT-funktioner och medarbetare.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för IT-säkerhet. Har du arbetat inom Windows eller Linux samt behärskar något programmeringsspråk är det ett plus. För att trivas i rollen tar vi för givet att du även är ansvarstagande, engagerad, noggrann och en härlig kollega. Du har även en god förmåga att dokumentera på svenska och engelska.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Karriärmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV