Är du påväg eller har nyligen tagit en examen inom IT-området? Är du en serviceinriktad person som tycker att IT och problemlösning är bland det roligaste som finns? Kan du se dig själv som konsult, i ett inkluderande och teknikdrivet team? Vår kund i Halmstad söker nu förstärkning – en perfekt möjlighet för dig som vill skapa nya erfarenheter och växa mer inom teknisk support.

Din vardag

Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer bli anställd hos oss på Wise IT och jobba ute hos vår kund i centrala Halmstad. Du kommer att spela en viktig roll i att stärka verksamhetens IT support, åtgärda IT relaterade problem och leverera kvalitativ service till användarna.

Generellt kommer din vardag som Onsite-tekniker innefattas av att du tillsammans med övriga i teamet hanterar inkommande ärenden från användare på skolor och andra institutioner runt om i Halmstad. Du arbetar med allt ifrån leverans och installation av hårdvara så som datorer och skrivare, till hantering av mjukvara/applikation. Du arbetar självständigt och ansvarstagande men ofta även i nära samarbete med dina kollegor för att underlätta vardagen för verksamheten. Uppdraget kan på sikt erbjuda möjligheter till olika inriktningar på din roll utifrån kundens projekt och verksamhetens årscykler.

Vem är du?

Är du påväg eller har nyligen tagit en examen inom IT-området? Konsult- och Onsite-teknikerrollen passar dig som är nyfiken, prestigelös och tekniskt intresserad. Du är engagerad och driven att utvecklas genom att erhålla nya tekniska kunskaper och erfarenheter. Eftersom din vardag kommer att präglas av kundkontakt, därför ser vi gärna att du är en serviceinriktad person med en god muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga i svenska men också engelska.

Då rollen innebär att du hjälper användare på andra kontor så är B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har med dig grundläggande erfarenhet av PC-support och användarsupport.

Därutöver har du grundläggande kunskaper inom:

  • Office 2013 eller senare
  • Datorkommunikation
  • Mycket god social kompetens
  • Installation & felsökning av hård- och mjukvara

Är du vår nästa konsult till vår kund i Halmstad? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

PASSAR VI DIG?

Wise IT är ett rekryterings- och konsultföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb. Hos oss på Wise IT får du arbeta tillsammans med 50 stycken specialister inom search, rekrytering och konsultuthyrning – som arbetar mot stora och välkända varumärken.

En av Wise IT’s främsta framgångsfaktorer är vår kultur som präglas av ledorden glädje, mod, affärsdriv och engagemang! Därmed ser vi det som naturligt att du är med och firar goda resultat samt engagerar dig i företaget så att vi ständigt bli bättre! Du kommer arbeta ute hos kund, men vara en del av Wise IT AB. Är du nyfiken och vill veta mer om hur det är att arbeta på Wise IT? Kika på vår Instagram @wise.it!

Wise IT har kontor i StockholmGöteborg och Malmö och ingår i Wise Group, en koncern med specialistbolag inom HR och rekrytering. Wise Group är listat på Nasdaq Stockholm, Small Cap.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV