Vill du bli en del av ett modernt och snabbfotat kollektiv som engagerar och skapar goda förutsättningar till en hållbar livsstil, med människan i centrum? Nu erbjuds en tjänst som IT ansvarig till ett innovativt företag i centrala Göteborg. Här kommer du att sitta nära verksamheten och hjälpa kontorets 250 medarbetare i vardagen med IT relaterade ärenden. Är du en tillmötesgående person med utpräglad känsla för service och ”hands-on” attityd? Drivs du av problemlösning, har tekniskt kunnande och intresse både inom mjuk- och hårdvara? – då är du den White Arkitekter söker!

DIN VARDAG

Som IT ansvarig på White Arkitekter är du teknisk support direkt mot kontorets ca 230 medarbetare. Tjänsten innebär att vara Service Desk förlängda arm på kontoret och arbeta med installation av program/system, inköp, underhåll, felsökning, mobiler, skrivare, 3D-skrivare, plotters, nätverk, patchning, switchar, fjärrstyrning av klientdatorer och konferensutrustning med mera. Du kommer att arbeta verksamhetsnära och vara delaktig i större centrala projekt för att utveckla verksamheten efter ”best practice”.

Som medarbetare på IT-teknik ingår du i bolagets servicegrupp med personal inom IT, reception, administration och allmän kontorsservice. Gruppens medarbetare arbetar självständigt, men förväntas samarbeta vid behov för att ge kontoret bästa service.

VEM ÄR DU?

Tjänsten ställer krav på högt tekniskt kunnande och intresse inom mjuk- och hårdvara. White Arkitekter lägger även stor vikt vid personliga egenskaper och önskar att du är ansvarstagande, problemlösande och har god analytisk förmåga med stor noggrannhet och effektivitet. Du gillar att arbeta självständigt men även ta plats som medspelare i bolagets servicegrupp. De söker dig som har flera års erfarenhet som tekniker på plats och är mycket serviceinriktad, pedagogisk, händig, flexibel och lyhörd för kontorets medarbetare och behov. Du har relevant utbildningsbakgrund inom ramen för tjänsten.

ANSÖKAN

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

På White har vi uppfattningen att arkitektur kan få människor att må bättre och att nyskapande arkitektur bidrar till en hållbar samhällsutveckling.

På kontoret i Göteborg jobbar idag drygt 230 engagerade kreatörer inom en rad olika kompetensområden. Utöver arkitekter och ingenjörer har vi specialister inom stadsplanering, landskap, miljö, inredning, projektledning, design, hållbarhet mm. Samverkan är både en framgångsfaktor i våra uppdrag och en kultur som stimulerar oss att utvecklas.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV