Bli en del av en framgångsrik IT-partner som är erkänd för att leverera overkligt bra kundupplevelser inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer på den nordiska marknaden. Iver är just nu inne i en mycket expansiv fas och behöver fylla på med fler duktiga medarbetare.

DIN VARDAG

Som specialist inom Microsoft Azure på Iver arbetar man bland annat med införandeprojekt, analys och systemdesign och integrationer i våra kunders IT-miljöer. Du kommer också hjälpa deras kunder med att maximera slutanvändarnyttan av IT-systemen och säkerställa alltid att kunderna alltid har den säkraste och bästa lösningen för den aktuella verksamheten. Microsoft Azure kommer att vara ditt specialistområde där du tillsammans med duktiga kollegor inom samma område kommer ligga i framkant av leveranserna inom denna teknologi.

Tjänsten är heltid med placering vid något av Ivers kontor i Göteborg, Alingsås, Borås eller i Skövde.

VEM ÄR DU

Iver ser gärna att du har en högskoleutbildning med teknisk inriktning eller annan utbildning och 3-5 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att lyckas i din roll som konsult på Iver har du en naturlig känsla för service och trivs med att arbeta kvalitativt och långsiktigt. Du gillar att arbeta både individuellt samt som en del av en grupp. Du är väl införstådd med vikten av processer och dokumentation. Du är lyhörd samt utrustad med ett riktigt starkt driv. Det faller dig naturligt att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter och du har ett brinnande tekniskt intresse. Du behöver också vara van att utrycka dig skriftligt och inför en större grupp. Du har också vana att utrycka dig på engelska i motsvarande sammanhang. Resor i tjänsten kan förekomma därmed är B-körkort ett krav.

Stor vikt kommer att läggas på din förmåga att lära dig nya lösningar & teknologier, driv och intresse att alltid utvecklas. Affärsförståelse och en förmåga att sätta sig in i kundens situation och förutsättningar kommer vara några av dina framgångsfaktorer hos Iver.

Förutom Microsoft Azure behöver du inneha goda kunskaper inom ett eller flera av följande områden:

·        Microsoft 365

·        Shareoint Online

·        Säkerhetslösningar, Zero Trust Networks

·        Förstudier, säkerhetsanalyser, design

·        Migrering från On-prem till Cloud och Cloud till Cloud

Meriterande om du har erfarenhet av Amazon Web Services och Google Cloud Platform samt certifieringar från Microsoft eller andra relevanta certifieringar

ANSÖKAN

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

 

PASSAR VI DIG?

Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har de, med EQT som ägare, vuxit sig starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo och Ismotec. Iver omsätter drygt 1,5 miljarder SEK och har cirka 900 medarbetare.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV