Är du intresserad av att vidareutveckla dina förmågor och kunskaper inom IT infrastruktur? St1 söker dig som vill arbeta i en bred roll med stort ansvar i en trygg och innovativ miljö. Genom best practice arbetar du och dina teamkollegor med att utveckla och säkerställa IT infrastrukturens tillgänglighet, stabilitet och säkerhet för framtiden hos St1.

DIN VARDAG

Som infrastrukturspecialist hos St1 arbetar du med att säkerställa infrastrukturens tillgänglighet, stabilitet och säkerhet för framtiden. Det innebär såväl reaktiv support till kollegor vid uppkomna problem som proaktiva projekt för att utveckla och förbättra system, rutiner och processer.

Du spelar en viktig roll för det dagliga arbetet inom verksamheten. Som komplement till bolagets outsourcade servicedesk agerar du rådgivare i frågor och behandlar tekniska ärenden av svårare karaktär. Du kommer att ha ett stort eget ansvar kring utveckling och administrering av Office 365, nätverk och servrar. Rollen ger dig stort ansvar kring att projekt och underhåll löper smidigt genom de processer som finns på plats. Du driver och är involverad i hela kedjan från start till slut vilket omfattar allt från analys, design, implementation och drift av IT-infrastruktur, system och applikationer.

Du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor i infrastrukturteamet inom Norden. Du kommer även hantera kontakter med övriga funktioner i verksamheten, externa partners och leverantörer för att identifiera utvecklingsmöjligheter av den tekniska miljön.

VEM ÄR DU

Tjänsten som infrastrukturspecialist passar dig som har eftergymnasial teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från en roll som gett dig bred och god teknisk förståelse inom nätverk och konfigurationer. Du har tidigare arbetat med underhåll av både fysiska och virtuella IT miljöer och har kunskap kring Microsoftprodukter (tex. Office365, Active Directory och SQL).

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du trivs i en roll som både innehåller operativa och strategiska inslag och där du med din tekniska och kommunikativa kompetens får interagera med många olika kontaktytor både interna som externa. Du kommer arbeta i en snabbrörlig miljö vilket också ställer krav på att du är uthållig, flexibel och kan skifta fokus och engagemang mellan olika uppgifter och snabbt hitta lösningar om förutsättningarna förändras. Du gillar att samarbeta i team samtidigt som du drivs av ägandeskap och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och ansvarsområden.

ANSÖKAN

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

St1 är ett modernt energiföretag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Miljöarbetet står högt på vår agenda. Vårt mål är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Det finns i vårt DNA att ifrågasätta gamla sanningar och göra saker och ting på nya vis.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV