Vill du delta i arbetet med att utveckla ett snabbväxande förpackningsföretags IT-verksamhet? Ecolean söker en System Engineer som vill hantera lokal support samt delta i utvecklingen och driva infrastrukturprojekt lokalt och globalt. Är du den vi söker?

Om denna position

Ecolean söker en System Engineer för att möta ökande krav från marknaden såväl som den kontinuerliga expansionen av företaget. Företaget verkar globalt och man möts därmed av olika kulturer och tekniknivåer, vilket gör arbetet både utvecklande och utmanande. Ecolean har outsourcat sin IT-verksamhet, och kombinerat med outsourcade tjänsteleveranser finns det IT-ansvariga ute på verksamhetens kontor och producerande enheter runt om i världen som supporterar verksamheten.

I rollen som System Engineer rapporterar du till den globala IT-chefen. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Helsingborg, där du hanterar viss lokal support samt deltar i förvaltning och utveckling av system och infrastruktur, genom sourcade tjänster på global nivå. Behov av resor förekommer exempelvis till företagets producerande enheter samt kunder och leverantörer. Dessa resor ses som en viktig och naturlig del av arbetet, och det kan innebära att du reser upp till ca 10 veckor per år, exempelvis till Asien och Ryssland.

Vem är du?

Du behöver ha erfarenhet och kunskap inom teknik och infrastruktur för att lyckas i rollen. Du har troligtvis jobbat med support, nätverk, klientadministration och produktionsapplikationer, samt har erfarenhet av backuplösningar för virtualiserade miljöer och VMware. Du har även insikt och förståelse i IT-säkerhet samt jobbat med IT-styrning och policys. I tjänsten samarbetar du med lokala IT-konsulter och globala tjänsteleverantörer, såväl som super users och IT-koordinatorer ute på fabriker och försäljningsenheter.

Du är en person som är van att ha många järn i elden och har troligtvis jobbat i någon mån med projektledning inom infrastruktur på ett mellanstort företag tidigare. Som person är du strukturerad och noggrann, öppen och kommunikativ samt motiveras av tekniska utmaningar. Du trivs i en organisation med ett högt tempo med många kontaktytor och höga förväntningar. Det är viktigt att du kommunicerar obehindrat i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Vad vi erbjuder

Ecolean erbjuder ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner och en stark teknikutveckling. Vi har högt i tak samt korta, snabba beslutsvägar och det finns möjligheter att vara med och utveckla vårt företag och våra produkter i en global miljö.

Ansökan

Ecolean jobbar tillsammans med Wise IT i denna rekrytering. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Anders Johansson via mail anders.johansson@wiseit.se eller på telefon 072-306 3526. Välkommen med din ansökan via vårt webformulär (inte via mail!). Skicka gärna in din ansökan snarast då ansökningar behandlas löpande.

Om företaget

Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med en av produktionsanläggningarna. Ecolean har marknadsbolag i Ryssland, Pakistan, USA, Malaysia och Kina, samt kontor i Japan, Sydkorea, Thailand, Indonesien och Australien. Ecolean har idag kommersiella aktiviteter i över 30 länder och arbetar med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV