Entry Event söker nu sin nästa systemutvecklare som kommer få en viktig roll i att driva utveckling och skapa nya funktioner i deras bokning-, kassa- och entrésystem. Från mjukvara till hårdvara, man designar och utvecklar alla produkter inhouse på kontoret i Mölndal.

Din vardag:

Entry Event har de senaste 15 åren utvecklat och levererat sitt system till olika anläggningar såsom badhus, konsthallar, sportanläggningar, kulturhus och nöjesparker.

Systemet innefattar många olika delar och i arbetet ingår att alltid jobba med parallella leveranser till flertalet kunder.

I arbetet erbjuds både intressanta och utmanade uppgifter och teknikerna man jobbar med varierar beroende på vilken typ av funktion man utvecklar. Det kan vara allt från förbättringar i webshopen eller ny funktion för att förenkla bokningsfunktionen till simskolan.

Du kommer få arbeta i ett team om 4 utvecklare där du kommer få en viktig roll i att driva på och utveckla våra olika system.

Hos oss kommer du:

–         Se dina funktioner användas direkt av våra kunder

–         Få snabb feedback på hur det fungerar

–         Får vara med i beslutsprocessen

–         Möjlighet att vara kreativ

–         Stor frihet att forma din egen roll som tex driva projekt mot kund eller gå mer mot hardcore teknik

–         Få en schysst arbetsgivare

Några av teknikerna man arbetar med är C#, .NET Core, SQL Server, React, EventStore och på sikt även F#.

Vem är du?

För att trivas och lyckas i denna roll behöver du:

–         Har ett gediget intresse av programmering

–         Är vetgirig och gillar att ta till dig nya tekniker

–         Har erfarenhet av .net-plattformen

–         Är flexibel och lösningsorienterad

–         Har ett gediget intresse av programmering

Om företaget:

Entry Event har levererat kassa- och entrésystem i över 15 år till den nordiska marknaden. Systemet finns idag påca 100 olika anläggningar i Sverige som bl.a. simhallar, nöjesparker och muséer.

Med Entry Event får man ett modernt och flexibelt system för att sälja sina produkter via den integrerade webshopen, via obemannade försäljningsautomater och på plats på sin anläggning. Systemet hanterar försäljning och kontroll av biljetter. Biljetterna kan man få på olika typer av media så som på kvittot, pappersbiljetter, plastkort, olika rfid-produkter samt som ett sms till din telefon eller i ett mail.

Entry Event hanterar allt från planering av försäljning till uppföljning och analys genom flexibla rapporter som man själv kan bygga efter önskemål.

Entry Event Bokning är den webbaserade bokningssidan för både anläggning och kund. Här erbjuds bokningar av tjänster, såsom pass och kurser, och även att kunna ta betalt för de tjänster som erbjuds.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV