Vill du jobba med systemarkitektur inom e-handel i ett välkänt och framåtsträvande företag där man får chansen att ta dagligvaruhandeln till en ny nivå? Mat.se är nu i början på en resa där man bland annat vill bygga om hela försäljningsplattformen och titta på nya lösningar för att förenkla och göra e-handeln så användarvänlig som möjligt för konsumenten.

DIN VARDAG

I rollen som senior systemarkitekt har du stora möjligheter att direkt påverka utvecklingen med att ta fram den bäst anpassade plattformen för Mat.se. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att analysera befintlig plattform, planera ombyggnationen och dokumentera arkitekturen för den nya plattformen. Här kommer du att ta stort ansvar för att arbetet med den nya plattformen görs på ett sådant sätt att ny-utvecklingen inte avstannar samt att den nya plattformen byggs på ett sådant sätt att Mat.se enkelt kan lägga till fler features i framtiden.

Arbetet är till stor del projektbaserat med agilt tankesätt överordnat processer och styrning. Det är högt i tak och du kommer att ha nära kommunikation och samarbete med verksamheten, produktägare och utvecklingsteamet.

Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du antingen agerar som underkonsult eller anställs hos oss på Wise IT. Uppdraget är heltid med placering i hos Mat.se i Västra Frölunda. På kontoret är du omgiven av härliga kollegor och två fyrbenta vänner.

VEM ÄR DU

För att lyckas och trivas i din roll som systemarkitekt hos Mat.se har du en teknisk högskoleutbildning inom data/IT. Du har tidigare erfarenhet från E-handel och ombyggnationer av större projekt. Vidare har du även arbetat med mjukvaruarkitektur för webbsystem och inom Web API teknologier. Du behärskar engelska och svenska utan problem, då ett av utvecklingsteamen är stationerade i Indien.

Du är lyhörd och pedagogisk samt utrustad med ett riktigt starkt driv. Det faller dig naturligt att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter och du har ett brinnande tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta lösningsorienterat, kvalitativt och långsiktigt. Du är väl införstådd med vikten av kommunikation, struktur, processer och dokumentation. Du gillar att arbeta både individuellt samt som en del av en grupp.

De ser gärna att du även har kännedom inom några av nedan områden:

·       Java

·       AWS

·       RabittMQ

·       Golang

·       Memcached

·       MySQL & PostgreSQL

Det är meriterande om du har följande:

·       Certifieringar ifrån Scrum eller andra relevanta certifieringar

ANSÖKAN

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Om mat.se

Mat.se är ett svenskt detaljhandelsföretag för livsmedelsförsäljning som bildades 2012. Sedan ett år tillbaka ägs mat.se av Axfood och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kunderna kan via företagets webbplats beställa matvaror och färdiga middagskassar för hemleverans en dag och tid som passar och därmed inte behöva åka ut direkt till en butik på egen hand. Mat.se arbetar ständigt på att förenkla och förbättra kundupplevelsen för att det ska bli så smidigt och tidsbesparande som möjligt att handla mat.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV