Vill du jobba med e-handel i ett välkänt och framåtsträvande företag där man får chansen att ta dagligvaruhandeln till en ny nivå?

Din vardag

Mat.se är nu i början på en resa där man bland annat vill bygga om hela försäljningsplattformen och titta på nya lösningar för att förenkla och göra e-handeln så smidig som möjligt för konsumenten. Här kommer du som Produktägare ta stort ansvar när det kommer till att se över struktur, hantera prioriteringar/krav och vara länken mellan utvecklingsteamet och stakeholders. Arbetet är till stor del projektbaserat där stor fokus kommer ligga på lansering av den nya plattformen.

Tjänsten är placerad i Västra Frölunda, på kontoret är du omgiven av härliga kollegor och två fyrbenta vänner.

Vem är du?

Du har en teknisk bakgrund samt några års arbetslivserfarenhet av arbete med någon form av e-handelsplattform, t ex lansering/implementering.

På Mat.se har man egenutvecklade system och plattformar. Du behöver snabbt kunna sätta dig in i dessa, samt organisationen i sig för att på bästa sätt kunna leverera.

Du är en prestigelös team-player som är bra på att kommunicera, dokumentera samt strukturera upp ditt arbete.

Du ska vara certifierad Product Owner inom Scrum.

Om mat.se

Mat.se är ett svenskt detaljhandelsföretag för livsmedelsförsäljning som bildades 2012. Sedan ett år tillbaka ägs mat.se av Axfood och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kunderna kan via företagets webbplats beställa matvaror och färdiga middagskassar för hemleverans en dag och tid som passar och därmed inte behöva åka ut direkt till en butik på egen hand. Mat.se arbetar ständigt på att förenkla och förbättra kundupplevelsen för att det ska bli så smidigt och tidsbesparande som möjligt att handla mat.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Flextid
  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV