Har du tidigare arbetat inom IT-support och känner dig redo att utvecklas ytterligare? Vi söker dig som vill vara med och bygga upp en ny servicedesk på ett internationellt bolag i centrala Stockholm. Utvecklingsmöjligheterna inom detta bolag är stora och det kommer framöver att finnas möjlighet till andra roller inom desken – så som projektledare och incident manager. Är du intresserad av att få vara med och påverka, arbeta på ett internationellt bolag samt ha möjlighet till personlig utveckling, då är du den vi söker!

Din vardag

Rollen är som Supporttekniker och kommer innebära att ta inkommande samtal och mail från användare som behöver hjälp med sina IT-relaterade problem. De ärenden som inkommer varierar till stor del vilket gör att du får en spännande och rolig vardag! Exempel på arbetsuppgifter är allt från felsökning till installation av program och diverse kommunikationsproblem. Du kommer ha en viktig roll i att upptäcka, se samband och rapportera problem eller fel. Eftersom att du är en lösningsorienterad och kommunikativ person trivs du i rollen att ge support till andra.

I denna roll kommer du även vara med att bygga en ny servicedesk, där du kommer få möjlighet att vara med och påverka. Det kommer även finnas goda möjligheter till utveckling inom desken, exempelvis i roller som projektledare/incident manager.

Du kommer arbeta i fräscha lokaler i Stockholm, med fin sjöutsikt och härliga kollegor.

Vem är du?

Vi ser att du är en social person med ett stort IT-intresse som vill utvecklas i supportrollen. Du har något års IT-erfarenhet och gillar problemlösning. Du kommer att arbeta i Windowsmiljö, Active Directory, Exchange/Outlook, ITIL samt MS Office, det är därför meriterande om du har erfarenhet av dessa sedan tidigare.

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Emma Schillerström (emma.schillerstrom@wiseit.se) eller Louice Rolf (louice.rolf@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar
  • Karriärmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV