Kvdbil är en vägledande förnyare inom e-handel med begagnade bilar. Vi är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar och säljer varje år runt 26 000 bilar genom att vi erbjuder en enkel, trygg och transparant affärsmodell. Fordonsbranschen i stort genomgår just nu en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. Vi på Kvdbil behöver möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer. Trots rådande tider befinner Kvdbil sig i en expansiv och spännande fas och söker nu en erfaren Frontend Developer till vårt team i Göteborg.

Hos KVD kommer du ha möjligheten att jobba med roliga projekt samt lösningar och tekniker. Är du en talangfull utvecklare som brinner för frontend och vill bli en del av ett härligt team? Tveka inte att söka tjänsten idag!

Din vardag och tekniken
Som utvecklare på Kvd kommer du att få chansen att vässa din kompetens i takt med att du är med i teamet och implementerar nya funktioner och tekniker på vår egenutvecklade e-handelsplattform. Vi tar teamarbete på allvar och vi utvecklar ständigt vår process efter arbetsuppgifterna. Vår plattform är en microservice baserad plattform som hostas på Google Cloud Plattform och den är byggd i huvudsak med React.js och Python/Flask.

Vi jobbar med continuous integration /continuous delivery vilket ställer höga krav på kvalité och det är viktigt att du delar vår syn på att skriva snygg, enkel och effektiv kod.

All kommunikation och dialog inom bolaget sker på svenska. Som bolag driver vi hela tiden på framåt med nya roliga projekt och håller en hög teknisk nivå med en vilja att hela tiden lära sig ny teknik.

Fyra dagar per år kör vi Kvdbil-dagar – då lägger man sina ordinarie arbetsuppgifter åt sidan för att helt fokusera på egna projekt!

Vem är du?
Du drivs av att hela tiden lära dig och bli bättre. Gillar nya tekniker. Du delar med dig av din kunskap och samarbetar med kollegor för att hitta bra lösningar. För den här rollen behöver du ha erfarenhet av att i huvudsak ha arbetat med React i olika projekt där du provat olika lösningar och tagit lärdomar från detta. Har du dessutom erfarenhet av Python och åsikter om frontendtestning, vad som är effektiva metoder och överlag tycker att det är en viktig komponent i utvecklingsarbetet så är det meriterande.

Varför Kvdbil?
I fräscha lokaler på Kilsgatan 4 sitter ca 100 framtida kollegor som gärna bryter av med en god kopp kaffe, ett härligt skratt och om du vågar kanske tom en pingismatch eller löparrunda. Kulturen är varm och energin studsar mellan väggarna.

Vi har ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang. Förutom trevliga kollegor lovar vi dig ett högt arbetstempo, en spännande tillväxtresa och en arbetsgivare som anser att det är viktigt med hållbarhet, vilket inkluderar både hållbara medarbetare och en hållbar miljö!

Om Kvdbil

Vi drivs av vår vision att vara vägledande förnyare inom e-handeln med begagnade bilar. Vi gör det genom att erbjuda marknaden en enkel, trygg och transparent affärsmodell. Våra online-auktioner förmedlar testade och väl beskrivna bilar till många nöjda kunder nästan alla dagar om året. På så sätt skapar vi värde åt både säljare och köpare. Som utvecklare hos oss ges du chansen att vara med i den förbättringen och utgöra en viktig del av den grupp som skapar själva lösningarna för att realisera vår vision.

Kvdbil driver Sveriges största e-handelsplats för begagnade bilar och varje år görs fler än 25 000 trygga bilaffärer på kvdbil.se. Idag är vi över 160 engagerade medarbetare och vår plan är att fortsätta växa. Arbetet på Kvdbil genomsyras starkt av våra värderingar Nytänkande, Omtänksamma, Drivande och Enkla. Läs gärna mer om Kvdbil och hur det är att jobba hos oss på jobb.kvd.se.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Flextid
  • Företagshälsovård
  • Frukost
  • Kollektivavtal
  • Sjukförsäkring
  • Tjänstepension

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV