Kvdbil växer och nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Sveriges största e-handelsplats för begagnade bilar. Är du en talangfull utvecklare som brinner för frontend, har minst 5 års erfarenhet och vill bli en del av ett härligt team? Tveka inte att söka tjänsten idag!

Kvdbil.se är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar, motorcyklar och fritidsfordon och säljer varje år mer än 26000 fordon åt sina kunder på nätet.

Vem är du?

Viktigast är att du är talangfull, ambitiös och strävar efter att jobba med den senaste tekniken. Du är en teamplayer som delar med dig av din kunskap och samarbetar med kollegor för att hitta bra lösningar. Du gillar att stötta de mer juniora kollegorna. För den här rollen behöver du ha arbetat med React och frontend i ett antal år i olika projekt (antingen professionellt och/eller med egna projekt). Du kommer ha stor möjlighet att påverka framtida lösningar och tekniker. Har du dessutom erfarenhet och åsikter om frontendtestning, vad som är effektiva metoder och överlag tycker att det är en viktig komponent i utvecklingsarbetet så är det meriterande.

Din vardag

Vi jobbar med två scrumteam, i tvåveckors sprintar, så räkna med att du kommer att arbeta nära tillsammans med dina nya kollegor. Vår plattform är helt ny och består av React.js i frontend och Python/Flask i backend. Plattformen är en microservicearkitektur med ca 50 olika microservices och allt körs i Google Cloud med hjälp av Kubernetes.

Vi jobbar med continuous integration och continuous delivery vilket innebär att vi driftsätter nya versioner av microservices och/eller React dagligen. All kod vi producerar måste vara av hög kvalité och det är viktigt att du delar vår syn på att skriva snygg, enkel och effektiv kod. För att säkerställa hög kvalité på koden jobbar vi med Pull Requests där övriga kollegor kommenterar och ger feedback på koden och på så sätt blir alla bättre – hela tiden!

All kommunikation och dialog inom bolaget sker på svenska.

Vi erbjuder

Kvdbil är ett lagom stort bolag med stabil och trygg ekonomi men snabba beslutsvägar likt ett startup. På det helt nya kontoret kommer du att ha ca 100 kollegor.

 • Fyra dagar per år kör vi ”Kvdbil” dagar – då lägger man sina ordinarie arbetsuppgifter åt sidan för att helt fokusera på egna projekt!
 • Schysst arbetsplats med trevliga kollegor, bra förmåner och korta beslutsvägar.
 • Placering: Efter sommaren flyttar vårt huvudkontor till Kilsgatan 4 i centrala Göteborg ett stenkast från centralstationen och Läppstiftet.
 • Kollektivavtal finns (tjänstepension, bra ersättning vid föräldraledighet, osv)

Om Kvdbil

Vi drivs av vår vision att vara vägledande förnyare inom e-handeln med begagnade bilar. Vi gör det genom att erbjuda marknaden en enkel, trygg och transparent affärsmodell. Våra online-auktioner förmedlar testade och väl beskrivna bilar till många nöjda kunder nästan alla dagar om året. På så sätt skapar vi värde åt både säljare och köpare. Som utvecklare hos oss ges du chansen att vara med i den förbättringen och utgöra en viktig del av den grupp som skapar själva lösningarna för att realisera vår vision.

Kvdbil driver Sveriges största e-handelsplats för begagnade bilar och varje år görs fler än 25 000 trygga bilaffärer på kvdbil.se. Idag är vi över 160 engagerade medarbetare och vår plan är att fortsätta växa. Arbetet på Kvdbil genomsyras starkt av våra värderingar Nytänkande, Omtänksamma, Drivande och Enkla. Läs gärna mer om Kvdbil och hur det är att jobba hos oss på jobb.kvd.se.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Arbete i team
 • Centralt läge
 • Duktiga och roliga kollegor
 • Flextid
 • Företagshälsovård
 • Frukost
 • Kollektivavtal
 • Sjukförsäkring
 • Tjänstepension

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV