Är du en person som gillar innovation och bidra med nya idéer? Har du erfarenhet av arkitektur och integration? Just nu söker vi en Solution Specialist till Selecta!

DIN VARDAG

Som Solutions Specialist hos Selecta kommer du vara en nyckelperson inom IT och vara ett stöd för hela bolaget. Du kommer jobba aktivt med att driva Selectas digitaliseringsresa samt IT- strategi framåt. I rollen kommer du vara involverade i spännande projekt, så som att ta fram lösningar och förslag som ökar verksamhetens möjlighet att utveckla Selectas affär.

Rollen innebär att du arbetar både strategisk och operativ för att åstadkomma förändringar samt förbättringar. Därtill kommer du arbeta med affärskritiska system och vara ansvarig för systemintegration, jobba för att förbättra nya samt befintliga lösningar. Du kommer vara involverad i hela kedjan från idé till driftsatt lösning, du kommer arbeta med förslag från design till utförande och lösningar som du sedan ansvarar för att implementera i verksamheten.

Du kommer arbeta i nära samarbete med kollegor i en internationell miljö samt övriga interna IT- funktioner och externa IT- partners. Du förväntas ta ett helhetsansvar och vara med i hela processen, från översättning av verksamhetens behov till realisering av fungerande lösningar, du kommer även till stor del arbeta med integrationer mellan system.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen bör du tidigare arbetat som arkitekt och designat lösningar samt arbetat med implementation och integrationer. Det är av vikt att du har god verksamhetsförståelse och ett brinnande teknikintresse. Vi tror att du tidigare haft roller som IT-arkitekt, lösningsarkitekt, utvecklare eller motsvarande, detta kompletterar du med en relevant akademisk utbildning och goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.

Du är analytisk, kollegial och verkar för kompetensspridning. Du har visat god förmåga att ta till dig ny teknologi snabbt och omsätta det i fungerande lösningar. Som person har du ett pragmatiskt förhållningssätt i ditt arbete, därtill är du handlingskraftig och målfokuserad. Du är socialt trygg och en god kommunikatör som förstår vikten av att hålla goda relationer.

I denna rekrytering samarbetar Selecta med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvariga rekryteringskonsult Kristin Mörth, kristin.morth@wiseit.se. Urval sker löpande och påbörjas i mitten av augusti. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Selecta är Europas ledande partner för självservering av kaffe, mat och dryck. Selecta erbjuder ett kaffesortiment av högsta kvalitet och smidiga mat- och dryckeslösningar för alla typer av platser – från arbetsplatser till skolor, universitet och sjukhus, gym och andra publika miljöer. Vi har erbjudit kaffe, mat och dryck runt om hela Sverige ända sedan 1956. Selecta Sverige är idag 410 anställda och finns på 32 orter runt om i vårt land från norr till söder.

För mer information läs gärna mer på www.selecta.se

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV