Är du en tekniskt lagd person som gillar problemlösning och längtar efter att vara hjälten som kommer till undsättning när användare hamnar i IT-knipor? Om du trivs att jobba både självständigt och i team samt har tidigare erfarenhet av arbete inom Service Desk kan du vara den vi söker!

Din vardag

En helt vanlig dag på jobbet kommer du att supportera användare via telefon, mejl och fjärrstyrning. Via ärendehanteringssystem kommer du att sorterar och prioriterar ärenden allteftersom de kommer in, för att slutligen lösa majoriteten. Resterande ärenden eskaleras vidare till 2nd line och andra grupperingar inom IT-avdelningen. Exempel på arbetsuppgifter är felsökning, kontoadministration, installation av program samt diverse kommunikationsproblem. Du kommer även att rycka in och hjälpa till där behovet uppstår, vare sig det gäller enklare eller mer avancerade IT-problem.

Medan du sitter och skapar tickets och löser ärenden av olika karaktär kommer du sitta i fräscha lokaler med ett gäng härliga kollegor centralt i Stockholm.

Vem är du?

Arbetet passar dig som trivs med att jobba både självständigt och i team då ärendena kan komma att kräva samarbete kollegor emellan. Arbetsuppgifterna ställer krav på såväl hög serviceförmåga som tekniskt kunnande, därför ser vi att du har grundläggande teknisk kunskap och praktisk erfarenhet av arbete i Service Desk sedan tidigare. Har du även gymnasial IT-utbildning och/eller YH- eller KY-utbildning inom IT-området är detta en fördel.

För tjänsten bör du ha kunskaper i/erfarenhet av:

  • Support i Windowsmiljö
  • Active Directory
  • Exchange/Outlook
  • Ärendehanteringssystem
  • Citrix
  • Remote-verktyg

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Emma Schillerström (emma.schillerstrom@wiseit.se) eller Louice Rolf (louice.rolf@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Utvecklingsmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV