Är du den man kan förlita sig på när det kommer till IT-knipor och motiveras av situationer där du får möjlighet att hjälpa andra? Har du dessutom tidigare erfarenhet av ett liknande arbete kan du vara den vi söker till rollen som supporttekniker i vår kunds Service Desk!

Din vardag

En helt vanlig dag på jobbet kommer du att supportera användare via telefon, mail och fjärrstyrning. Via ärendehanteringssystemet kommer du att sortera och prioritera ärenden allteftersom de kommer in, för att slutligen lösa majoriteten. Resterande ärenden eskaleras vidare till 2nd line och andra grupperingar inom IT-avdelningen. Exempel på arbetsuppgifter är felsökning, kontoadministration, installation av program samt diverse kommunikationsproblem. Du kommer även att rycka in och hjälpa till där behovet uppstår, vare sig det gäller enklare eller mer avancerade IT-problem.

Vem är du?

Arbetet passar dig som trivs med att jobba både självständigt och i team då ärendena kan komma att kräva samarbete kollegor emellan. Arbetsuppgifterna ställer krav på såväl hög serviceförmåga som tekniskt kunnande, därför ser vi att du har grundläggande teknisk kunskap och praktisk erfarenhet av arbete i Service Desk sedan tidigare.

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Emma Schillerström (emma.schillerstrom@wiseit.se) eller Louice Rolf (louice.rolf@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Utvecklingsmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV