Har du arbetat några år inom IT-infrastruktur och drift och känner att du vill pröva på nya utmaningar? Vill du utveckla dina redan goda kunskaper inom molntjänster i ett team med sköna kollegor? Då kan det vara dig vi söker när vi nu är på jakt efter en Cloud System Administrator till en av våra kunder!

Din vardag

I rollen som Cloud System Administrator är ditt viktigaste ansvar att förvalta och bidra löpande till utveckling och stabil drift av system, applikationer och infrastruktur främst relaterat till molnet. Du tillhör ett team på ca 12 personer som har en bra gemenskap och gärna lär av varandra.

Bland dina ansvarsområden ingår bland annat att:

 • Förvalta IT-infrastrukturen, övervakar och ansvarar för att utrustningen fungerar på avsett sätt
 • Konfigurera, installera, underhålla och uppgradera hård- och mjukvara
 • Förvalta administrationsverktyg för att distribuera mjukvara, övervaka systemens hälsa och upprätthålla driftkvalitet
 • Utvärdera och rekommendera standardhårdvara som används i verksamheten
 • Administrera och underhålla säkerheten av operativsystem och nätverksutrustning
 • Kontinuerligt föreslå förbättringar av teknik och processer
 • Fungerar vid behov som tredje linjens support
 • Bidra till avdelningens utveckling genom egen kompetensutveckling samt att söka och dela relevant information

Det förekommer även beredskapsarbete. I den här tjänsten sitter du i fina kontor i Solna, vid Västra Skogen.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har relevant utbildning (åtminstone gymnasial) inom IT. Du har god erfarenhet av att arbeta som sysadmin, drifttekniker eller liknande (3-5 år) och besitter övergripande kunskaper inom IT-infrastruktur, OS och annan systemprogramvara. Vi ser att du har bra koll på Azure och molntjänster, samt viss koll på Windows server, Active Directory, Powershell och Nätverk.

Dina personliga egenskaper är dock minst lika viktiga. Vi tror att du som söker är stark i din kommunikation på såväl svenska som engelska. Du har en förmåga att se helhetsbilden och är prestigelös med fokus på att nå mål. Du trivs även bra i team och är en lagspelare som gillar att dela kunskaper med andra.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan idag då urval sker löpande!

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Arbete i team
 • Duktiga och roliga kollegor
 • Eget ansvar
 • Utvecklingsmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV