Vill du vara med och utveckla ett mer innovativt Mat.se och därigenom förbättra deras konkurrenskraft och kundnytta? Mat.se drivs av att använda den senaste tekniken för att nå sina mål. De tror att bolagets framgång kommer från att jobba i agila och tvärfunktionella team med högt i tak där varje person har ett stort ansvar. Känner du likadant? Då är Mat.se din nästa arbetsplats!

VEM ÄR DU

Tjänsten som Backendutvecklare inom GoLang passar dig som har ett starkt personligt driv och är en enastående programmerare! För att lyckas i rollen behöver du ha en god kreativ och analytisk förmåga och en vilja att ta mycket ansvar. Erfarenhet av att bygga en storskalig försäljningsplattform värderas högt. Du är en person som har ett stort intresse för programmering och teknik.

Tjänsten är placerad i Västra Frölunda, på kontoret är du omgiven av härliga kollegor och två fyrbenta vänner.

Mat.se välkomnar dig till ett spännande bolag med höga mål och ambitioner som löpande arbetar med att utveckla och utmana sig själva. Här kommer du att jobba i ett agilt team bestående av bland annat utvecklare och data scientists.

Vi tror att du matchar med flera av nedanstående kvalifikationer:

·      Teknisk utbildning inom Data/IT om minst 3 år eller liknande

·      Minst 2 års erfarenhet inom backendutveckling för skalbara webbsystem

·      Kunskap inom relationsdatabaser (MySQL, PostgreSQL)

·      Riktigt duktig på Go (golang)

·      Tidigare erfarenheter inom Web API teknologier (ex. REST) 

·      Erfarenhet inom mjukvaruarkitektur

·      Flytande svenska och engelska i tal och skrift

ANSÖKAN

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Om mat.se

Mat.se är ett svenskt detaljhandelsföretag för livsmedelsförsäljning som bildades 2012. Sedan ett år tillbaka ägs mat.se av Axfood och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kunderna kan via företagets webbplats beställa matvaror och färdiga middagskassar för hemleverans en dag och tid som passar och därmed inte behöva åka ut direkt till en butik på egen hand. Mat.se arbetar ständigt på att förenkla och förbättra kundupplevelsen för att det ska bli så smidigt och tidsbesparande som möjligt att handla mat.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Flextid
  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV