MQs utvecklingsavdelning växer så kom och joina vårat grymma team! Vill du vara med och leda utvecklingen på ett av Sveriges mest välkända varumärke inom mode och retail i både fysisk butik och e-handel?

Vi söker dig som har jobbat som Lead Developer under några år och som vill leda vårt interna utvecklingsteam. I din roll är du tekniskt lösnings- och leveransansvarig vilket innebär att du leder utvecklingsarbetet i uppdragen och har mycket verksamhetskontakt. Du är kreativ och driftig med stort tekniskt intresse och du brinner för systemutveckling och vad som händer inom området.

Din vardag på MQ

Man arbetar med en mix av tekniker inom Microsofts portfölj. Nyare plattformar och applikationer bygger på främst på C# men det finns även äldre lösningar i VB 6. Du behöver inte bemästra alla programspråk på egen hand men C# är en förutsättning då den nya e-handelsplatformen från Episerver Commerce och integrationer mot ex InRiver och Afound är skrivna i C#. Man använder microservices och Azure. Känslan på kontoret är familjär med snabba kontaktvägar till alla medarbetare och ledningsgruppen. IT och det digitala köpbeteendet har högsta prioritet för ledningsgruppen och större delen av de investeringar som görs ligger just inom IT. Detta gör att det du och din grupp jobbar med är väldigt viktigt för hela företaget och får stort utrymme.

Utvecklingsteamet håller på att byggas upp inhouse efter att man har använt konsulter de senaste åren. Projekten man arbetar med är vanligtvis lite mindre så du har ofta flera projekt parallellt.

Just nu rör många projekt främst e-handeln och stödet till butikspersonalen.

Vem är du

I rollen som lead developer ser vi att du gillar möjligheten att vara ledare, visionär, pragmatisk men också tycker att det är kul att fortsätta utveckla och skriva kod själv. Som person vill du hela tiden förbättra både lösningar och arbetssätt.

Du har en agil utvecklingsbakgrund och har kanske jobbat på ett par olika utvecklartjänster och provat på att leda andra utvecklare. Man rapporterar till IT-chefen som har personalansvaret för alla utvecklare. Du har möjlighet att påverka budgeten och vara med i beslutsprocessen.

Placering

Du arbetar i kanonfina lokaler på huvudkontoret vid Lilla Bommen i Göteborg.

Låter detta intressant för dig? Tveka inte, sök rollen idag så tar vi dialogen vidare.

MQ är den personliga modekedjan med visionen att du ska känna dig inspirerad och välklädd oavsett tillfälle. I sortimentet finns noga utvalda varumärken med stil, kvalitet och hållbarhet för den medvetna kvinnan och mannen. MQ har 120 butiker, e-handel och en kundklubb med över 840 000 medlemmar. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Aktien är noterad vid NASDAQ OMX i Stockholm sedan den 18 juni 2010.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar
  • Fast lön

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV