Har du erfarenhet av att arbeta med Microsoft 365 och Azure? Har du varit delaktig i migreringar till molnet och implementationer av molntjänster och funktioner? Då kan det vara dig vi söker när vi för kunds räkning ska hitta en Microsoft Cloud Consultant! Här kommer du erbjudas spännande och utmanande uppdrag, goda utvecklingsmöjligheter och en chans att jobba med erfarna och engagerade kollegor.

Din vardag

Som Microsoft Cloud Consultant har du en omväxlande vardag med varierande arbetsuppgifter, där ditt största är på leverans och implementering av IT-lösningar. Kundfokus, effektivitet och förståelse för affären är framgångsfaktorer i denna roll. Då kunden är ett nordiskt bolag kommer du att ha utbyte och samarbete med kompetenta kollegor i övriga länder.

I den här rollen kommer du att tillhöra ett sammansvetsat team inom leveransorganisationen av Microsoft molntjänster och managerade tjänster som huvudspår. Du jobbar med automatisering och kundanpassningar inom tjänster kring IaaS och Modern Workplace (Workplace as a service). Du kommer vara involverad i olika typer av uppdrag och agera expert ute hos kund där du levererar företagets lösningar. Du får möjlighet att arbeta med spännande projekt hos attraktiva kunder och dina dagar kan innehålla allt från pre-sale och rådgivning till design och implementation.

I denna roll är du en nyckelperson i företagets vision att vara kundernas förstahandsval och sätta standarden för effektiv IT. Du kommer arbeta med Proof of Concept och piloter, installation, konfiguration och felsökning av kundernas arbetsplatser, molntjänster och IT-infrastruktur. Du ansvarar för att kundens IT-miljö på bästa sätt förbättras och effektiveras utifrån kundens strategi.

Här erbjuds du en spännande framtid på en arbetsplats som är inspirerande och fartfylld. Du får möjlighet att balansera ett utvecklande arbete med ditt privatliv i en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner. Företagets värderingar präglar arbetsplatsen och de strävar efter att hållbarhet och mångfald ska genomsyra hela verksamheten. Självklart är det viktigt att kunna ha kul på jobbet och att tillsammans arbeta för att både du och företaget ska kunna utvecklas vidare.

Tjänsten har placering i Stockholm (Nacka Strand).

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som IT-konsult eller drift och med erfarenhet inom Microsoft 365 och Azure. Du har en relevant utbildning inom IT eller teknik alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi tror att du har:

 • God kunskap inom Microsoft 365 plattformen.
 • Erfarenhet av Microsoft Enterprise Mobility samt Säkerhet i 365 och Windows, Exchange och AD.
 • Erfarenhet av migreringar till Microsoft Office 365.
 • Erfarenhet av automatisering.
 • Kunskap och erfarenhet av Intune och SCCM.
 • Certifieringar inom Azure och Office 365 är meriterande.

Som person är du är ansvarsfull, serviceinriktad och noggrann. Du har även en god samarbetsförmåga och social kompetens samt en vilja att dela med dig av kunskap till kunder och kollegor. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten behöver du ha körkort. Du är även flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Du motiveras av att ständigt lära dig nya saker och du uppmuntras till personlig utveckling och certifieringar är en del av det.

Ansök direkt! Urval sker löpande. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Arbete i team
 • Duktiga och roliga kollegor
 • Intressanta projekt
 • Ny teknik
 • Utvecklingsmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV