Vill du skapa och förvalta effektiva, moderna och mobila arbetsplatser – där medarbetarna alltid är utrustade med de bästa enheterna oavsett arbetsmiljö? Advania arbetar med en flexibel leveransmodell som omfattar hela livscykeln. De ser helt enkelt till att sköta alla IT-relaterade delarna hos kundernas arbetsplatser. Sök tjänsten som Workplace Consultant.

DIN VARDAG

Advania erbjuder kompletta IT-lösningar till företag och offentlig verksamhet som förenklar och hjälper dem att växa. Med hjälp av ledande teknologi, plattformslösningar, tjänster och strategiska partnerskap erbjuder Advania noggrant utvalda lösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov. Fokus ligger på långsiktiga relationer och att leverera marknadens bästa service.

Du kommer i samverkan med ditt team arbeta med daglig förvaltning av dina kunders klientarbetsplatser. Arbetet sker i projekt och uppdrag inom klienthantering med fokus mot SCCM, Microsoft Intune, Windows 10, Office 365 och Citrix.

VEM ÄR DU

För att lyckas i rollen som Workplace Consultant har du bred kompetens och tycker om att arbeta med arbetsplatsnära tjänster. Du trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter, och har inga problem att ta ansvar och föra aktiviteter från start till mål. Du ska vara bekväm i en miljö där kunskap delas och man hjälper och samarbetar kollegor emellan.

Vi tror att du tidigare har arbetat med klienthantering, främst baserat på Windows klienter. Då du även kommer arbeta med arbetsplatsnäratjänster från andra moderna cloud plattformar så ser vi gärna att du har kompetens inom exempelvis AWS och Google.

Vidare så tror vi att du har erfarenhet av att delta i eller driva mindre projekt, samt att du drivs av att utveckla morgondagens arbetsplatstjänster.

Vi söker dig som arbetar inom områdena:

· Windows 10 / SCCM / Office 365 / Intune / Citrix

· Moderna Cloud plattformar som AWS och Google

· Infrastrukturtjänster som exempelvis Windows server, AAD/Active Directory med inriktning mot klient inom managering/livscykelhantering

Det är också meriterande om du har kompetens inom applikationshantering inom klient, så som paketering och deployment.

ANSÖKAN

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Passar vi dig?

Advania är med sina över 1 150 medarbetare i Sverige, Island, Norge och Danmark en av de större och mest heltäckande systemintegratörerna i Norden. Med en uttalad målsättning att vara den mest flexibla och värdeadderande leverantören hjälper vi våra kunder inom områdena IT-outsourcing, affärssystem, processautomatisering, contact center, IT-infrastruktur och integrationslösningar samt datacenter. Vi är certifierade inom ISO 9001 och ISO 27000.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV