Vi söker dig som vill arbeta som Scrum Master och ingå i ett utav våra utvecklingsteam med en nyckelroll i att fortsatt leda teamet i rätt riktning. Om du är en engagerad och coachande ledare som brinner för agila arbetssätt och drivs av att leda den agila arbetsmetodiken mot fortsatt förbättring så kanske vi är en perfekt match för varandra!

Vad kommer du göra?

Som Scrum Master hos oss kommer du att leda teamet med fokus på att utveckla teamets agila ritualer och arbetssätt, där ditt ansvar innefattar att säkra att vi lever upp till och utvecklar vår agila metodik samtidigt som vi har ett ständigt förbättringsfokus. Du kommer även att vara en nyckel till kompetensutveckling och koordinering med de andra utvecklingsteamen.

Viktiga ansvarsområden kommer att inkludera, men är inte begränsade till

 • Att leda utvecklingsteamet framåt och stötta teammedlemmarna på såväl grupp som individnivå.
 • Att coacha teamet i agil metodik och utveckla det agila arbetssättet.
 • Att coacha teamet i självorganisering och krossfunktionalitet.
 • Att stötta teamet i utvecklingen av högvärdesprodukter där ni tillsammans ansvarar för att skapa maximalt affärsvärde av teamets utveckling.
 • Att samarbeta med andra Scrum Masters för att utveckla rollen i syfte att få ut mer av scrum och öka den agila förmågan inom organisationen.
 • Att bidra till den övergripande förbättringen av tekniska plattformen och koordinera utvecklingsinsatser med andra team

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Scrum Master hos oss ser vi att du brinner för det agila arbetssättet och har arbetat några år med IT-utveckling i agila organisationer i rollen som scrum master, utvecklare, agil coach eller annan liknande roll, har du certifiering som Scrum Master är det ett plus, men inget krav.

Din bakgrund och kompetens är såklart viktig men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper – vi vill hitta dig som är en naturlig ledare som är engagerad och engagerar, som leder ditt team genom att stötta dem att arbeta tillsammans, utvecklas och se sitt helhetsvärde. Vidare har du ett lösningsorienterat mindset och är en positiv och teamorienterad person med en proaktiv approach. Du tänker helhet och ser förbättringsmöjligheter samt driver dem framåt. Vi ser även att du har en god förmåga att planera och prioritera ditt och teamets aktiviteter.

Eftersom vårt koncernspråk är engelska ser vi att du kommunicerar flytande i både svenska och engelska.

Vad du kan förvänta dig av oss

Eftersom du har läst så här långt ner i annonsen gissar vi att du finner rollen ganska intressant, vad kul! Nu är det dags för oss att berätta lite om vad vi erbjuder dig mer än en utmanande och rolig roll att växa i.

Oavsett hur bra vi trivs på jobbet tycker vi att det är viktigt att det finns en balans mellan jobb och ledig tid. Vi strävar efter att bli en av de bästa organisationerna i Norden, inte bara för våra kunder utan även för våra anställda. Vi drivs av laganda och tillsammans bygger vi en öppen och kreativ arbetsmiljö att trivas i varje dag. Vi arbetar kontinuerligt med välmående och hälsa som förbättrar människors välbefinnande och bidrar till att våra anställda får de förutsättningar de behöver för att prestera när de är på jobbet och kunna koppla av när dagen är slut. 

Asiakastieto Group är ett svenskt-finskt företag med engelska som arbetsspråk – därför bör du vara flytande i engelska i såväl tal som skrift.

Om du vill veta mer

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor om positionen eller om oss som företag. Vi bearbetar ansökningarna löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vänta därför inte till sista ansökningsdag! Vi önskar att ansökningshandlingarna ska innehålla ett CV, klicka på ansökningsknappen nedan för att komma vidare. Vi har tyvärr inte möjlighet hantera ansökningar som skickas till oss via e-post.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

UC is one of the leading business and credit reference agencies in Sweden. The company provides digital refined business information and comprehensive credit reports that enable companies and private individuals to make intelligent decisions. Customers include companies, private individuals and the public sector. Since July 2018, UC Group is a part of Asiakastieto Group Plc. In 2017, Asiakastieto Group’s net sales totaled EUR 131 million and at the end of 2017 the Group employed nearly 500 people based in seven cities in Sweden and in Finland.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Arbete i team
 • Duktiga och roliga kollegor
 • Eget ansvar
 • Fast lön
 • Flextid
 • Friskvård
 • Intressanta projekt
 • Sommartid

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV