Arbetar du idag som Service Delivery Manager, Leveransansvarig, IT-projektledare eller liknande, är van att leda team och har erfarenhet av IT-infrastruktur? Då kan rollen som Delivery Manager till Advania vara något för dig!

DIN VARDAG

I rollen som Delivery Manager arbetar du med Advanias sourcingkunder och tillsammans med ditt leveransteam levererar ni infrastrukturslösningar. Rollen innebär att du driver affären framåt och ansvarar för att leveransen är i linje med de satta avtalen samt att du arbetar proaktivt för att utveckla och identifiera förbättringar av tjänster gentemot kunderna. 

Vidare kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av att;

  •  Upprätthålla och vidareutveckla kundrelationer
  • Skapa, förankra och underhålla roadmap för kund
  • Äga kritiska problem kopplat till kundensmiljö
  •  Förbättra och tydliggöra serviceportföljen
  • Dokumentering och fakturahantering

VEM ÄR DU?

För att vara framgångsrik i rollen som Delivery Manager ser vi att du har haft en liknande roll tidigare och exempelvis arbetat som SDM, IT-Projektledare eller IT-chef på ett mindre bolag och har minimum 10 års erfarenhet av IT-branschen. Vidare besitter du god teknisk förståelse inom IT-infrastruktur och är väl förtrogen att hålla ihop stora leveranser i IT-komplexa miljöer, detta kompletterar du med flytande kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.

Som person är du strukturerad och prestigelös i ditt sätt att arbeta och du har en pragmatisk approach i ditt sätt att bemöta utmaningar i arbetet. Vidare är du socialt säker och lyhörd; du värnar om samarbete och ser dig själv som relationsskapande. Du besitter ett affärsmannaskap med god verksamhetsförståelse och ledaregenskaper.

Passar vi dig?

Advania är med sina över 1 150 medarbetare i Sverige, Island, Norge och Danmark en av de större och mest heltäckande systemintegratörerna i Norden. Med en uttalad målsättning att vara den mest flexibla och värdeadderande leverantören hjälper vi våra kunder inom områdena IT-outsourcing, affärssystem, processautomatisering, contact center, IT-infrastruktur och integrationslösningar samt datacenter. Vi är certifierade inom ISO 9001 och ISO 27000.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Duktiga och roliga kollegor

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV