Vill du vara med och skapa något från grunden, ha roligt och arbeta tillsammans med ett dedikerat utvecklingsteam hos en av de snabbast växande språktjänsteleverantörerna i världen? Plint ska nu ta sin produkt som kunder inom medieindustrin älskar, till helt nya nivåer. För att göra detta till en framgångsrik resa letar de efter en Senior backend-utvecklare med Laravel och PHP kunskap.

DIN VARDAG

Här får du en unik möjlighet att vara med på en snabb tillväxtresa i en spännande mediabransch och med en programvara i framkant. Plint är en språktjänsteleverantör som erbjuder textning och studiotjänster åt kvalitetsmedvetna kunder som Netflix, Viacom och Amazon. De tillhandahåller kraftfulla och flexibla lösningar för molnbaserad medielokalisering, arbetsflödeshantering och orkestrering.

I rollen som backend-utvecklare blir du tillsammans med ditt team om 15 personer, högst ansvariga för Plint systemen. Det innebär att du kommer arbeta med vidareutvecklingen av bolagets befintliga kärnsystem, Plint Core. Utöver det kommer du vara delaktig i utformningen och implementationen av en ny produkt – som skräddarsyr lösningar och anpassar projekt utefter kundens behov. 

Det senaste året har Plint fördubblat sin personalstyrka och deras kontor är i ständig utveckling. De bygger företaget tillsammans och deras förhoppning är att man ska känna sig kompetent på sitt område och våga vara innovativ.

VEM ÄR DU?

För att du ska lyckas och trivas i rollen som backend-utvecklare hos Plint ska du ha en akademisk utbildning inom systemutveckling eller motsvarande. Du ska också ha tidigare arbetslivserfarenhet (+4 år) inom Lean och Agil systemutveckling. Främst ska du ha kunskap inom Laravel och PHP men även inom Jira och Github. Meriterande om du är bekant med .Net, C#, F# och JavaScript. Cloud (AWS) infrastruktur (ackrediteringscertifiering), TDD (Testdriven utveckling) och DevOps-verktyg är ett plus. 

Utöver det är det en fördel om du som person är ambitiös och brinner för att skapa ett system som ger värde för deras kunder. Du balanserar innovativt tänkande, nyfikenhet och långsiktighet i ditt arbete. Det faller dig naturligt att ta ansvar och kan enkelt flytta fokus till högsta prioritet.

Utmärkta muntliga och skriftliga engelskkunskaper är ett krav, behärskar du även svenska är det bra.

OM PLINT

Plint AB etablerades 2002 och har sitt huvudkontor i Göteborg samt en studio i Borås. Vi arbetar med översättning och undertextning för film till globala kunder i mediasektorn men även till företagskunder. Utöver det förfogar vi över en egenutvecklad molnbaserad mjukvaruplattform, som används för komplexa arbetsflöden inom undertextning, redigering och korrektur.

Från det traditionella tv-tittandet och biobesök konsumeras idag rörligt innehåll i en helt annan omfattning än tidigare. Plint samarbetar med några av världens största mediaföretag och behöver utöka vårt team med fler duktiga utvecklare och projektledare för att kunna hålla en hög kvalité. Vårt mål är att vara en ledande aktör i Europa och USA och erbjuda marknadens bästa system inom medialokalisering.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar
  • Flextid

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV