Vill du vara en del av ett ambitiöst team med stort intresse för IT och smarta lösningar? Med detta steg får du en central roll i en expansiv resa – på ett bolag vars gemensamma mål är att bli ett team som står ut i branschen.

DIN VARDAG

Som IT konsult hos TSI får du möjligheten att utmana dig själv genom varierande och utvecklande uppdrag. Du kommer att arbeta med både lokala och nationella kunder på distans och on-site. Din roll kommer vara att utveckla kunden, implementation av rätt teknisk lösning och drift av kundens IT-miljö.

Du blir en del av ett team bestående av ambitiösa medarbetare som brinner för teknik. Teamet strävar efter att överträffa sig själva och skapa förbättring åt företagets kunder varje dag. Tillsammans hjälper man varandra att nå mål och utvecklas, så för TSI är det viktigt att du liksom övriga på företaget lever dessa värderingar.

TSI har högt i tak och alltid nära till beslut. Deras kultur, en kultur där framåtanda, prestation, humor och kamratskap är helt naturligt och nyckeln till framgång.

VEM ÄR DU

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för att du ska lyckas bra i rollen som IT-konsult på TSI. De vill hitta dig som är engagerad, nyfiken och har viljan att lära sig samt ett brinnande intresse för IT. Du har uthållighet, långsiktiga mål och intresse för personlig utveckling samt intresse av att utvecklas som team. Du är ansvarsfull, tar eget ansvar och initiativ för arbetsuppgifter, åtaganden, kunden, interna åtaganden. Du är serviceinriktad, kommunikativ, pedagogisk och ger alltid kunden den bästa upplevelsen, både tekniskt och socialt oavsett läge.

För att lyckas som IT-konsult hos TSI behöver du flerårig erfarenhet av rollen som IT-konsult inom IT-infrastruktur, eftergymnasial utbildning med IT som fokus är meriterande. Mycket goda kunskaper om hur en dator och server eller annan teknisk utrustning är uppbyggd och fungerar. Framgångsrik erfarenhet av logisk och metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer, servrar, mjukvara och kringutrustning.

Nödvändiga kunskaper:

 • Mycket goda kunskaper inom Windows 7, 8 och 10.
 • Mycket goda kunskaper inom Windows server 2008, 2012, 2016 och 2019.
 • Mycket goda kunskaper inom Active Directory (AD).
 • Mycket goda kunskaper inom Remote Desktop (RDS).
 • Mycket goda kunskaper inom Microsoft Hyper-V eller VMware.
 • Mycket goda kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP).

TSI har krav på b-körkort, flytande engelska och svenska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterande.

ANSÖKAN

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

OM TSI

Startades 2007 som ett IT-säkerhetsbolag. Kunderna efterfrågade snabbt fler tjänster, och bolaget utvecklades snabbt till en helhetsleverantör av IT-tjänster. Med en helhetssyn på IT är vi en leverantör med stor förståelse för hur all teknik i din verksamhet hänger samman. Vi bryr oss om dig och vill att du ska ha de tjänster som ger mest och bäst nytta för din verksamhet.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Arbete i team
 • Duktiga och roliga kollegor
 • Eget ansvar
 • Friskvård
 • Utbildningsbudget
 • Utvecklingsmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV