Din vardag

Vi letar just nu efter en utvecklare som vill vara med och ta fram webblösningar i vår alldeles egna produkt Dynamix CMS. Du kommer att jobba nära kund och är du en driven problemlösare är det en klar fördel.

Vi är ett seniort team med bred och djup kompetens som arbetar med hela webbstacken och vill nu förstärka teamet med en profil med stark viljan att fördjupa sina kunskaper genom att påverka och inspirera med sitt nytänk och få vara kreativ för att ta fram nya lösningsförslag.

Som en del i teamet och kommer du i olika konstellationer, utveckla webblösningar såsom webbplatser, intranät, e-handelslösningar och andra kundanpassade funktioner. De webblösningar du kommer att jobba med är oftast skräddarsydda helt enligt kundernas önskemål kombinerat med vår expertis om hur man bygger robust och användarvänligt. Beroende på dina önskemål och kunskaper kan du vara med allt från kravställning till analys, koncept och implementation samt vidareutveckling av grundplattformen.

Vi bygger alla våra projekt i det egenutvecklade publiceringsverktyg Dynamix CMS som även är en kraftfull utvecklingsplattform. Kunderna kan sedan själva hantera största delen av innehållet och funktionaliteten i den färdiga webblösningen.

Vi erbjuder flexibilitet och frihet under eget ansvar i arbetet vilket innebär att du kommer få fria tyglar att vara kreativ och hitta din nisch i stacken. Gemensamt för oss alla är att vi jobbar nära kunderna och för oss är det självklart att vi alla hjälps åt med support och frågor. Vi arbetar nästan enbart inom Microsoft-stacken på backendsidan och Frontend är det mer blandad miljö. Vi försöker hela tiden se framåt och vara lyhörda för nya tekniker. För oss är det viktigt att tekniken vi väljer också genererar nytta för oss och våra kunder och väljer teknik med omsorg.

Vårt system och våra lösningar som vi är mycket stolta över, har ett gott rykte och är uppskattat av våra kunder för att vara lättanvänt, flexibelt och kraftfullt. Lösningarna bygger på .NET-plattformen och utvecklingen sker i Visual Studio och andra lämpliga utvecklingsverktyg.

Erfarenheter och krav

Vi ser gärna att du har ett genuint intresse av att ta till dig nya kunskaper kring webbutveckling och är problemlösningsorienterad.
Du har några års arbetserfarenhet och har något eller några projekt som du kan visa upp, då vi gärna vill få en bild av hur du arbetar och tänker.

Vi har inga direkta krav på utbildning utan för oss är det mycket viktigare att du kan webbutveckling, kan sätta dig in i nya system och är strukturerad samt kvalitetsmedveten. Har du en utbildning är det självklart meriterande, likaså erfarenhet från andra CMS-verktyg. Du ska ha arbetat i .NET-stacken sedan tidigare och ha erfarenhet av samarbete med frontend-tekniker.

Om Initiva

Initiva är en teknisk webbyrå och ett mjukvaruföretag med dubbla styrkor:

  • Vi tar fram webblösningar för kunder som vill ha skräddarsydda lösningar och stor flexibilitet.
  • Vi utvecklar och säljer mjukvaran Dynamix CMS som är ett publiceringsverktyg och en webbutvecklingsplattform.

Initiva grundades 1999 och har sedan dess levererat lösningar på Dynamix CMS till mer än 200 kunder. Vi jobbar alltid i nära samarbete med våra kunder och vi är aldrig nöjda förrän vi levererat en kvalité som vi kan vara stolta över.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Centralt läge
  • Eget ansvar
  • Flextid

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV