Vi söker en affärsdriven System Manager Digital som brinner för webb och digitala lösningar. I rollen kommer du ansvara för förvaltning av E-commerce och PIM-system. Du kommer också vara länken mellan DevOps, utveckling och verksamheten för Dahl och de övriga bolagen inom Saint Gobain Distribution Sverige!

Som System Manager Digital kommer du vara med i nysatsningen och etableringen av Dahls och Saint Gobains Distribution Sveriges nya E-commerce plattform och PIM system. Rollen innebär förvaltning och nyutveckling av E-commerce plattformen och PIM-systemet, som är en central lösning för Dahl och systerbolagen inom hela Saint Gobain Distribution Sverige.

Ditt ansvar är brett och innebär bland annat att stötta och supportera verksamheten i systemfrågor, kravfångst, utveckling, planering av teknisk roadmap och kontakt med leverantörer. Rollen omfattar även ett nära samarbete med det interna DevOps- och utvecklingsteamet samt deltagande i utvecklingsdiskussioner som kommer ha inverkan på din vardag. Vidare kommer du sitta med i de övriga delar som ingår i en aktiv systemförvaltning såsom Business Continuity, dokumentation och leverantörsstyrning. Du kommer även driva mindre projekt avseende systemen samt ansvara för uppföljning av dessa.

VEM ÄR DU? 

 
Vi ser att du har arbetat med förvaltning av system som stöttar e-handel och PIM i minimum 3 år. Vidare har du förståelse för integrationer och besitter därmed god verksamhetsförståelse. Du har även arbetat med ITIL, kravställning och är van vid att arbeta mot leverantörer. Detta kompletterar du med goda kunskaper engelska i tal och skrift, samt en relevant högskoleutbildning.  

För att bli framgångsrik i denna roll ser vi att du är affärsmässig och hängiven såväl som ansvarstagande, självgående och van vid att arbeta proaktivt. Du är även kommunikativ och en lagspelare som förstår vikten av goda dialoger och relationer.

VILL DU VETA MER? 

I denna rekrytering samarbetar Dahl AB med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Li Andér , på 073- 521 65 30. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!  

 

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen, med snart 100-årig erfarenhet. Runt om i Sverige har Dahl ett sjuttiotal butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Dahl har drygt 1 000 medarbetare som ständigt strävar efter att deras kunder ska uppleva dem som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta — vilket också är företagets ledord. I Dahls ingår förutom VVS även Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla, med brett sortiment och god kunskap. Dahl Sverige AB är en del av Saint-Gobain Distribution Nordic AB.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Eget ansvar
  • Fast lön

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV