Vi vet att alla vill ha dig, att du får fler erbjudande varje vecka än det finns avsnitt av Grey’s Anatomy och att du är lika poppis som en influencer. Vi fattar. Men om du läser vidare ska vi berätta för dig varför du borde joina Prisjakt och börja jobba på Malmös härligaste kontor med en produkt som hjälper tusentals konsumenter varje dag.

Alla goda ting är tre

Hos oss kommer ditt uppdrag handla om all things web, från app och server till testning.

●      Webbapp: implementera och förbättra både ny och befintlig funktionalitet med ett tydligt varför i bakhuvudet (oavsett om det handlar om användarupplevelse, förbättrad SEO eller uppad prestanda)

●      Webbserver: du implementerar och modifierar APIer som används av våra webbappar

●      Testning: för att se till så saker är ready for takeoff utvecklar du enhetstester, integrationstester och systemtester

Du är mer än koden du skriver

Man kanske inte väljer att bli utvecklare för att man älskar att kallprata om vädret, men du kan inte tänka dig jobba utan kollegor. Du trivs med att vara del av ett team och är den som både peppar och utmanar. Du vill framåt, tillsammans med andra och delar generöst med dig av din kunskap. Om du varit idrottare hade du varit mer för stafett än singel.

Du är nyfiken av din natur. Med samma iver som vår VD spelar Fortnite gillar du att läsa in dig på de senaste trenderna. Du tycker om att få nya perspektiv och bollar gärna idéer och tankar med andra. Dessutom tror du stenhårt på att man måste våga för att vinna (det gör vi med).

Det viktigaste är vad du kan, inte hur du lärde dig

Vi förstår att kunskap är något man kan skaffa sig på flera olika sätt. För oss är det inte så intressant om du är självlärd eller har en master. Men ett par saker är det viktigt att du har med dig:

●    Du är bundis med HTML, CSS, JavaScript och gärna TypeScript

●    React och Node.js är inte helt främmande för dig

●    Du har ett par års erfarenhet av modern webbutveckling

●    Du är vass på engelska

Vi vill att alla ska känna “äntligen måndag”

På Prisjakt behöver du ingen jobbpersona. Vår allra viktigaste princip är att du är välkommen precis som du är. Vi gör vårt allra bästa för att du ska känna “äntligen måndag” varje vecka och samtidigt underlätta för dig att få ihop livpusslet. Hos oss har du fem timmar att spendera på dig själv varje vecka, två av dessa på fysisk aktivitet och tre på fri kompetensutveckling (någon spelar i ett band, en annan tragglar körkortsteori och en tredje lär sig skapa magi i ny 3D-applikation).

På kontoret i Malmö är vi stolta över vår avslappnade och familjära stämning. Du kommer (om du vill) förutom att jobba också kunna laga dina trasiga jeans i vår kreativa verkstad eller lära dig göra kaffe som en riktig barista på vår älskade espressomaskin. Vår episka skrivare Prints Charming klär väggarna med den konst vi själva vill och vår elscooter tar dig snabbt och smidigt till dina lunchplaner. Kids är alltid välkomna hos oss och du kan genomföra alla hemmafixarprojekt du någonsin drömt om genom att låna verktyg från verkstaden.

Fortfarande inte helt övertygad? Bläddra då lite i Prisjakt Culture book – gillar du den så kommer du gilla oss.

När: ASAP

Var: centrala Malmö

Prisjakt gör denna rekryteringen i samarbete med Charlotte Wilhelmsson, Wise IT. Det går hur bra som helst att ringa eller maila henne om frågor.

Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster och guidar konsumenter till smarta köp. Prisjakt startades 2002 och sedan 2006 är Schibsted Tillväxtmedier AB majoritetsägare i Prisjakt Sverige AB. 

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV