Har du ett intresse för hållbar, grön energi och vill vara med på den digitala resan i ett internationellt ledande bolag? Ymer Technology är ett kreativt bolag specialiserade på innovativa lösningar av kylsystem och söker dig som vill driva uppbyggnaden av bolagets Information System (IS) samt ansvara för koncernens ERP system och framtida BI applikation.

DIN VARDAG

Application Manager är en helt ny roll i organisationen vilket innebär att du som Application Manager kommer ha möjlighet utvecka rollen. I den här rollen kommer du arbeta proaktivt och ha det övergripande och globala ansvaret av bolagets ERP och BI applikation, både strategiskt och operativt. Du kommer vara den person som är interfacet mellan verksamheten och affärssystemet. Detta innebär att du kommer säkerhetsställa att företagets processer reflekteras i affärssystemet och att funktionaliteten i ERP:et motsvarar verksamhetens processer.

Du kommer utveckla den funktionella och tekniska roadmapen. Vidare innebär arbetet att du agerar mellanhanden mellan verksamheten och ERP och BI leverantörer där du kommer kravställa, se över förbättringar, säkerställa satta servicenivåerna.

Vidare kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:

  • Du håller dig uppdatera om trender och sätta Best-Practices för applikationslandskapet
  • Du kommer hålla i forum med samtliga super user inom området för att diskutera behov, utmaningar, sammanställa krav, driva utvecklingen för ERP och BI via forumet.
  • Arbeta med system- och applikationsarkitektur och översätta affärsbehov till applikationer
  • Vara ett bollplank till processägare och agera projektledare för ERP utrullningar

Du rapporterar till EVP Group CFO.

VEM ÄR DU

För att axla denna roll är det av vikt att du besitter god verksamhetsförståelse och är van att arbeta proaktivt. Du är smidig i din kommunikation, har god tekniskt förståelse, god kunskap av verkamhetsprocesser, samt arbetat med verksamhetsnära system som ERP. Detta kompletterar du med en högskoleutbildning och goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.

Som person är du positiv, du har ett drivande engagemang och är flexibel inför förändringar som kan ske på arbetsplatsen. Därtill är du en god kommunikatör som kan prata med olika instanser och är förtroendeingivande.

VILL DU VETA MER?

I denna rekrytering samarbetar Ymer Technology med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult My Arvidsson, my.arvidsson@wiseit.se

Urval sker löpande. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

OM YMER TECHNOLOGY 

Ymer Technology koncernen designar, konstruerar, monterar och levererar kompletta kyl- och hydrauliklösningar. Vår omfattande kunskap om tillämpningar hjälper oss att uppfylla våra kunders stränga krav. Vi tillhandahåller specialanpassade lösningar för stora och avancerade tillämpningar i tunga maskiner, bland annat på oljeborrplattformarmar, och tillverkar världens största kylare för vindkraftverk. Ymer är en internationell koncern med verksamhet i Europa, Asien och USA.

Ymer Technology AB designar, konstruerar, monterar och levererar kompletta kyl- och hydrauliklösningar. Vår omfattande kunskap om tillämpningar hjälper oss att uppfylla våra kunders stränga krav. Vi tillhandahåller specialanpassade lösningar för stora och avancerade tillämpningar i tunga maskiner, bland annat på oljeborrplattformarmar, och tillverkar världens största kylare för vindkraftverk.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV