Uppdraget kan låta generiskt; att implementera ny och förbättra befintlig funktionalitet, modifiera APIer och jobba med testning. Det som är unikt är Prisjakt. Ge oss ett par minuter av din tid så ska vi förklara hur du kan hjälpa tusentals konsumenter fatta kloka köpbeslut varje dag.

Har du någon gång råkat beställa API istället för IPA på krogen?

Nu söker vi en fullstack- eller backendutvecklare till något av våra kontor i centrala Malmö eller Ängelholm. Du kommer arbeta dedikerat med att vässa något av det allra viktigaste i vårt tjänst: nämligen hur vi får in vårt innehåll. Förutom att utveckla ny funktionalitet och förbättra det som redan finns på plats ingår det också att implementera och modifiera APIer som används av andra domäner. Du kommer också att utveckla enhets-, integrations- och systemtester (för precis som oss tycker du att bara det bästa är bra nog för våra användare). 

Vill du hjälpa oss bli ännu grymmare på att hämta in och sortera data?

Denna roll har sin plats i team Pipeline. Här kommer du vara med och bygga vägen framåt för hur vi automatiskt ska hämta in, sortera och kategorisera vår data. Ni lägger grunden för det våra andra team och domäner sedan bygger vidare på. 

Prisjakt har funnits ett tag, så det är viktigt att du har en förståelse för legacysystem och gjort det lite till en sport att greppa alla integrationer mot dessa. 

Du kommer dels att få jobba med nya systementiteter och utveckla dessa för att ta in och förädla data men också interagera med våra befintliga modeller och den data vi redan tar in i dagsläget. Nya system är event-baserade (Kafka) och back-end funktionaliteten skrivs bland annat i Scala. I de äldre delarna av systemet är det en mer klassisk setup med MySQL-databaser och PHP.

Om vi gissar

Så tror vi att du är pedagogisk och tydlig i ditt arbetssätt och har ett starkt inre driv som ofta smittar av sig. Du finner glädje i att hålla dig ajour, är uppdaterad på det allra senaste och delar generöst med dig av dina idéer och insikter. För att trivas behöver du också vara ödmjuk, prestigelös och gilla att arbeta i team. 

Vi är nyfikna på dig som

  • Har gedigen erfarenhet av systemutveckling
  • Är bundis med antingen Scala eller Java
  • Har erfarenhet av eventbaserade system (Kafka)
  • Är vass på engelska

Det vore toppen om du också har erfarenhet av

  • PHP, Python, React, GCP och/eller Kubernetes
  • A/B-testning (detta gillar vi verkligen)

Vi vill att alla ska känna “äntligen måndag”

På Prisjakt behöver du ingen jobbpersona. Vår allra viktigaste princip är att du är välkommen precis som du är. Vi gör vårt allra bästa för att du ska känna “äntligen måndag” varje vecka och samtidigt underlätta för dig att få ihop livpusslet. Hos oss har du fem timmar att spendera på dig själv varje vecka, två av dessa på fysisk aktivitet och tre på fri kompetensutveckling (någon spelar i ett band, en annan tragglar körkortsteori och en tredje lär sig skapa magi i ny 3D-applikation). 

På Prisjakt är vi stolta över vår avslappnade och familjära stämning. Du kommer (om du vill) förutom att jobba också kunna laga dina trasiga jeans i vår kreativa verkstad eller lära dig göra kaffe som en riktig barista på vår älskade espressomaskin. Vår episka skrivare Prints Charming klär väggarna med den konst vi själva vill och vår elscooter tar dig snabbt och smidigt till dina lunchplaner. Kids är alltid välkomna hos oss och du kan genomföra alla hemmafixarprojekt du någonsin drömt om genom att låna verktyg från verkstaden. 

Fortfarande inte helt övertygad? Bläddra då lite i Prisjakt Culture book – gillar du den så kommer du gilla oss. 

 När: ASAP

Var: centrala Malmö eller Ängelholm

Prisjakt genomför denna rekrytering i samarbete med Charlotte Wilhelmsson hos Wise IT. Har du frågor eller funderingar höra gärna av dig till av sig till charlotte på: charlotte.wilhelmsson@wiseit.se eller telefon:0760-440072. Ansöker gör du här.

Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster och guidar konsumenter till smarta köp. Prisjakt startades 2002 och sedan 2006 är Schibsted Tillväxtmedier AB majoritetsägare i Prisjakt Sverige AB. 

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV