Är du lika fascinerad som vi är av enorma volymer av data? Har du en bakgrund inom agil produktutveckling, kanske som produktägare, utvecklare eller arkitekt? Vill du dessutom vara med och hjälpa tusentals konsumenter fatta kloka köpbeslut varje dag? Nu finns det möjlighet för en produktägare att joina en av Prisjakt absolut mest centrala domäner.

Nu behöver vi stärka upp med en ambitiös och engagerad produktägare till i vår produktavdelning. Någon som har en god teknisk förståelse, stakar ut riktningen tillsammans med andra duktiga produktägare och förkunnar vägen framåt på ett engagerande sätt. Du behöver besitta förmågan att tänka både strategi och taktik samtidigt. Du är en bra kommunikatör och kan ta en dialog med de flesta. 

Världens största produkterbjudande databas

På produktsidan är vi organiserade i domäner och distribuerade team och i denna rollen blir Inventory-domänen din baby. Denna domän är dedikerad till vårt innehåll, från produkter och beskrivningar till bilder och priser. Här arbetar vi med hur vi hämtar och sorterar material från butiker (feeds, spindlar, trollkonst) med fokus både på kvalité, hastighet och mängden erbjudanden. Prisjakts övriga fem domäner är helt beroende av Inventory leveranser. 

Som produktägare hos Prisjakt förväntas du både driva och motivera nya features utifrån värde till våra användare . På daglig basis kommer du prioritera backlogs, följa upp tillsammans med teamen och delta i flertalet diskussioner. För att lyckas i rollen behöver du vara så pass tekniskt bevandrad att du smidigt kan navigera dig i samtal med arkitekter, specialister och utvecklare. Du behöver även förstå och kunna omsätta Prisjakts affär och bolagsstrategi in i domänens arbete.  

Du är pedagogisk och delar gladeligen med dig av din kunskap. Din nyfikenhet gör det enkelt för dig att hålla dig ajour och du arbetar efter agila principer. Prestigelöshet är lite av ditt signum och att coacha människor till framgång motiverar även dig själv. 

Kravlista

  • Erfarenhet av distribuerade team
  • Van vid agila metoder och processutveckling
  • Du har minst ett par års erfarenhet av produktledning inom software
  • Vass på engelska

Nice to have

  • Erfarenhet av programmering och mjukvaruarkitektur

Vi vill att alla ska känna “äntligen måndag”

På Prisjakt behöver du ingen jobbpersona. Vår allra viktigaste princip är att du är välkommen precis som du är. Vi gör vårt allra bästa för att du ska känna “äntligen måndag” varje vecka och samtidigt underlätta för dig att få ihop livpusslet. Hos oss har du fem timmar att spendera på dig själv varje vecka, två av dessa på fysisk aktivitet och tre på fri kompetensutveckling (någon spelar i ett band, en annan tragglar körkortsteori och en tredje lär sig skapa magi i ny 3D-applikation). 

På kontoret i Malmö är vi stolta över vår avslappnade och familjära stämning. Du kommer (om du vill) förutom att jobba också kunna laga dina trasiga jeans i vår kreativa verkstad eller lära dig göra kaffe som en riktig barista på vår älskade espressomaskin. Vår episka skrivare Prints Charming klär väggarna med den konst vi själva vill och vår elscooter tar dig snabbt och smidigt till dina lunchplaner. Kids är alltid välkomna hos oss och du kan genomföra alla hemmafixarprojekt du någonsin drömt om genom att låna verktyg från verkstaden. 

Fortfarande inte helt övertygad? Bläddra då lite i Prisjakt Culture book – gillar du den så kommer du gilla oss. 

När: ASAP

Var: online med skrivbord på ett av våra skånska kontor (Malmö eller Ängelholm) 

Prisjakt genomför denna rekrytering i samarbete med Charlotte Wilhelmsson hos. Har du frågor eller funderingar höra gärna av dig till Charlotte på: charlotte.wilhelmsson@wiseit.se eller telefon:0760-440072.

Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster och guidar konsumenter till smarta köp. Prisjakt startades 2002 och sedan 2006 är Schibsted Tillväxtmedier AB majoritetsägare i Prisjakt Sverige AB. 

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV